Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a tesztem. De...

Pozitív lett a tesztem. De még csak 4 hetes vagyok. Mikor érdemes orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
Félek, hogy nem lesz annyi türelmem, hogy még 3-4 hétig kibírjam. Melyik az a legkorábbi időpont, amikor orvoshoz érdemes fordulni?
2010. szept. 2. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:

5. héten csak belső vizsgálattal - megtapintja a méhet- uh-n max petezsák látszik

6. héten látszódik a sziv müködés

azt kellene megvárni ...

2010. szept. 2. 09:08
 2/7 anonim ***** válasza:

6-7 hetsen

Előtte az orvos sem lát sok mindent, maximum megvastagodott nyálkahártyát.

2010. szept. 2. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Én se bírtam várni, tudni akartam hogy jó helyen van-e a baba?

5 hetesen voltam az első uh-on, a petezsákot egyértelműen láttuk és ahogy megnyomtuk a hasam egy gombostűfej nagyságú pötty volt a petezsákban. Az volt az embrió :) 8 hetesen mentem legközelebb, akkor már volt szívhang! Nem is kell hogy kibírd még 3-4hétig de csak ennyit fog látni a doki, többet ne várj tőle. Boldog babavárást!

2010. szept. 2. 10:15
 4/7 anonim ***** válasza:

De jo nektek lanyok! En ma teszteltem pozit, es mivel en angliaban vagyok az elso alkalom mikor radneznek 12 hetesen lesz. Tavasszal azon az elso uh.-on azt mondtak, hogy nincs szivhang sajnaljak. Remelem most nem lesz gond, egy kicsit izgulok!

Gratulalok neked kerdezo :)

2010. szept. 2. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
4 hetesen már látszik a megvastagodott méhnyálkahártya, és nekem 1,5mm petezsák látszódott (profi gépen!!). 5 hetesen 10mm petezsák, 6 hetesen 6mm embrió szívműködéssel.
2010. szept. 2. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen fogok majd elmenni, ha babás leszek valaha, úgyhogy szerintem 5 hetesen menj először orvoshoz, akkor ha hasin nem is, de hüvelyi uh-n biztosan lát már petezsákot.
2010. szept. 2. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy beleszolok, de 6-7 hetes kortol nem erdemesebb hamarabb dokihoz menni. Legalabbis uh.-ra, mert ha 4-5 hetesen mesz , akkor meg csak a terhesseg tenyet tudja megallapitani, azt hogy tenyleg alakul valami, ami mar ugyis tudsz. Azt nem tudja megmondani, hogy el-e a magzat, de ha ket hetet varsz mar biztosabb. En nem mennek a helyedben, mert ugysem leszel okosabb. Izgulni fogsz, hogy vajon beinul-e a szivmukodes...Tudom nehez varni, de tul egy elhalt terhessegen igy mar igy latom. Szoval tapasztalatbol beszelek.

Sok szerencset es gratulalok!

2010. szept. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!