Pozitív lett a tesztem. De még csak 4 hetes vagyok. Mikor érdemes orvoshoz fordulni?
5. héten csak belső vizsgálattal - megtapintja a méhet- uh-n max petezsák látszik
6. héten látszódik a sziv müködés
azt kellene megvárni ...
6-7 hetsen
Előtte az orvos sem lát sok mindent, maximum megvastagodott nyálkahártyát.
Gratulálok! Én se bírtam várni, tudni akartam hogy jó helyen van-e a baba?
5 hetesen voltam az első uh-on, a petezsákot egyértelműen láttuk és ahogy megnyomtuk a hasam egy gombostűfej nagyságú pötty volt a petezsákban. Az volt az embrió :) 8 hetesen mentem legközelebb, akkor már volt szívhang! Nem is kell hogy kibírd még 3-4hétig de csak ennyit fog látni a doki, többet ne várj tőle. Boldog babavárást!
De jo nektek lanyok! En ma teszteltem pozit, es mivel en angliaban vagyok az elso alkalom mikor radneznek 12 hetesen lesz. Tavasszal azon az elso uh.-on azt mondtak, hogy nincs szivhang sajnaljak. Remelem most nem lesz gond, egy kicsit izgulok!
Gratulalok neked kerdezo :)
Bocsi, hogy beleszolok, de 6-7 hetes kortol nem erdemesebb hamarabb dokihoz menni. Legalabbis uh.-ra, mert ha 4-5 hetesen mesz , akkor meg csak a terhesseg tenyet tudja megallapitani, azt hogy tenyleg alakul valami, ami mar ugyis tudsz. Azt nem tudja megmondani, hogy el-e a magzat, de ha ket hetet varsz mar biztosabb. En nem mennek a helyedben, mert ugysem leszel okosabb. Izgulni fogsz, hogy vajon beinul-e a szivmukodes...Tudom nehez varni, de tul egy elhalt terhessegen igy mar igy latom. Szoval tapasztalatbol beszelek.
Sok szerencset es gratulalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!