Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha közel 35 évesen egy év...

Ha közel 35 évesen egy év alatt nem esem teherbe, akkor azonnal érdemes orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
Mire számíthatunk, milyen vizsgálatok jönnek, és mikortól fog érdemben (gyógyszer, lombik, stb. ) segíteni? Már van egy 17 hónapos babánk, aki spontán és gyorsan fogant, de a kistestvér nem akar jönni.
2009. dec. 19. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már van egy babátok, akkor kezd egy alapos nőgyógyászati vizsgálattal. Valószínüleg megnézi majd, hogy van-e peteérésed, elküld vérvételre, laborra, és ezekből kiindulva haladtok majd tovább. Fel a fejjel és irány a nőgyógyász! :)
2009. dec. 19. 23:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szoptatsz még? Nekem 19 hós a kisfiam,másfél éves korig szoptattam és most kezd a női mivoltom helyreállni. Van akinek szopi után 1 évig áll helyre, de utána minden ok.Állítólag ez normális.
2009. dec. 20. 10:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Kevesebb, mint 3 hónapja hagytam abba a szoptatást, de a menstruációm már több, mint fél éve rendszeres.
2009. dec. 20. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ha úgy gondolod,fordulj orvoshoz, ezt Te érzed. Ha rendszeresen megjön és normális ideig tart, akkor már minden ok biztos nálad. Nekem is megjött már a baba 1 éves kora óta, de volt, h 10 napig is eltartott, nem volt barnázás csak sok vérzés. Peteérés nekem viszont nem volt még 3-4 hónapig. Drukkolok!
2009. dec. 20. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. dec. 20. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!