Ha közel 35 évesen egy év alatt nem esem teherbe, akkor azonnal érdemes orvoshoz fordulni?
Figyelt kérdés
Mire számíthatunk, milyen vizsgálatok jönnek, és mikortól fog érdemben (gyógyszer, lombik, stb. ) segíteni? Már van egy 17 hónapos babánk, aki spontán és gyorsan fogant, de a kistestvér nem akar jönni.2009. dec. 19. 21:55
1/5 anonim válasza:
Ha már van egy babátok, akkor kezd egy alapos nőgyógyászati vizsgálattal. Valószínüleg megnézi majd, hogy van-e peteérésed, elküld vérvételre, laborra, és ezekből kiindulva haladtok majd tovább. Fel a fejjel és irány a nőgyógyász! :)
2/5 anonim válasza:
Szoptatsz még? Nekem 19 hós a kisfiam,másfél éves korig szoptattam és most kezd a női mivoltom helyreállni. Van akinek szopi után 1 évig áll helyre, de utána minden ok.Állítólag ez normális.
3/5 A kérdező kommentje:
Kevesebb, mint 3 hónapja hagytam abba a szoptatást, de a menstruációm már több, mint fél éve rendszeres.
2009. dec. 20. 13:35
4/5 anonim válasza:
2. vagyok. Ha úgy gondolod,fordulj orvoshoz, ezt Te érzed. Ha rendszeresen megjön és normális ideig tart, akkor már minden ok biztos nálad. Nekem is megjött már a baba 1 éves kora óta, de volt, h 10 napig is eltartott, nem volt barnázás csak sok vérzés. Peteérés nekem viszont nem volt még 3-4 hónapig. Drukkolok!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. dec. 20. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!