Lehetséges? Vagy a szervezetem szórakozik velem? Van két halvány tesztem (ma lett de eléggé halvány). Lehetséges az ilyen?
Köszi :)
Amikor jelentkezett a vérzés ezt a lehetőséget totál kizártam mert pár napig volt meg, de az első 2 nap a mennyisége/állaga rendesen és másnapra mintha nem is lett volna, csak 2-3 pötty. De azóta ezek a "tünetek" vannak. Csak az zavar hogy miért ilyen nagyon halványak a csíkok ha tényleg megmaradt a baba (ha volt)? Szinte alig látszanak.
Volt már ikerterhesség a családban. Nem tudom ez számít-e.

Szia! Mint ahogyan azt előttem írták: a halvány pozitív is pozitív. Grat.
Viszont a vérzés nem túl jó dolog. Ha úgyis 6 hetesnek saccolod, akkor már ideje elmenni orvoshoz.

Szia!
Nem akarok keserítő lenni, de ha terhes voltál és a vérzéssel esetleg elment a baba, akkor is pozitív a teszt, mert a terheshormon még akár 2 hétig is megmarad. De nagyon drukkolok, hogy babás légy, menj dokihoz, ő biztosat mond és mondd el nekünk is a jóhírt! :)

Köszi! :)
Persze hogy írhatsz: lilli20@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!