Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legmegbízhatóbb korai terhessé...

Legmegbízhatóbb korai terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Sajnos mennem kellene röntgenre, de próbálkozunk a babával már egy ideje. A 13. dpon kellene mennem, előtte azért jó lenne, ha kiderülne, hogy van baba vagy nincs. Nem szoktam előre tesztelni, csak ez most azért más helyzet.

Ajánlanátok olyan érzékeny tesztet, ami valóban jó és nem csak marketing? Köszi!

ma 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Előtte nap egy facelle mutatni fogja. Hamarabb hiába nézed az nem biztos. Sokaknak csak 11 vagy 12.dpon lesz pozi, de akkor már mindenképp. Ha biztos az ovu.
ma 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Predictor early, X-epil, Facelle mind mutatták 11 dpon 😊
ma 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Facelle, Predi szerintem tuti mutatná a 13. dpo-n.

Viszont egy jó tanács a jövőre nézve: próbálj mindig a ciklus első felére foglalni ilyen időpontokat, az a biztos (elvileg nyugaton ez alap, hogy kb. mindig peteérés előttre adnak időpontot a nőknek).

U.i.: barátnőmnek mindhárom gyerekét soká mutatta csak ki a teszt, így az elsővel röntgenen is volt, semmi baj nem lett... Elvileg nem olyan óriási a sugárzás, mint gondoljuk, plusz itt még érvényesül az is, hogy ha mégis ártana neki, akkor valószínűleg korai vetélés lenne a vége... Tudom, ez sem cél, viszont egy beteg babánál jobb. De úgyis adnak valami védőcuccot a hasadra szerintem.

ma 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!