Melyik a dm-ben vagy gyógyszertárban kapható legmegbízhatóbb terhességi teszt?
Pár napos késés esetén a legolcsóbb teszt is mutatja.
De ha ezer százalék tutit akarsz, keddre szerezz egy időpontot magán laborba bétaHCG szintet nèzetni.
Ha van egy erős pozitív teszted, akkor terhes vagy. (Predictor, nem Predicator :-D)
Mindegyik megbízható, a legolcsóbb is - ha nem vagy terhes, egyik sem lesz fals pozitív...
Ha késik és valóban terhes vagy,full mindegy melyiket veszed.
Nekem mind a 3 terhességemet (1 elhalt) a dm-ben kapható legolcsóbb teszt kimutatta a késés után 2 nappal.
5ös.
Arra esetleg nem gondolkodtál, hogy vannak akik régóta vágynak babára, és nehezen sikerült nekik azok egyetlen egy pozitív teszt után nem merik tényleg elhinni, hogy végre sikerült?
És melyik az a szám, amelyik után el merik hinni, hogy végre sikerült?
Kérdezem ezt úgy, hogy én is sok negatív teszten túl voltam, mire teherbe estem. És amikor életemben először megjelent a 2. csík, akkor tudtam, hogy terhes vagyok. Mivel előtte soha nem jelent meg rajta semmi, mikor nem jött össze.
Ha lesz 10 pozitív teszted, sajnos az sem garancia arra, hogy minden rendben lesz. Ezzel az erővel akkor sosem nyugodhatsz meg és hiheted el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!