Melyik terhességi teszt a legmegbízhatóbb?
Ha normálisan kivárod az időt, azaz legalább a várható menzesz időpontját, esetleg +1-2 napot, akkor a leggagyibb terhességi teszt is kimutatja.
Nem kell menzesz előtt egy héttel már tesztelgetni, és nincs gond.
Minden teszt megbízható bármikor....csupán illik tudni, hogy mensi előtt is gyakran indul el terhesség, amit a mai tesztek bizony kimutatnak, aztán bumm mégis megjön a mensi pár nap késéssel, mivel sikertelenül spontán elvetél az ember. Na ilyenkor jönnek a nők, hogy szar a teszt meg megbízhatatlan.
Régen nem volt divat nem várt elött tesztelni, így nem is tudták, hogy talán lett volna valami. Ezért tűnnek vacaknak tesztek, hol ott a nők türelmetlenek.
Írom ezt úgy, hogy 7 év kellett a mi csodánkhoz, 7 év alatt rengeteget teszteltem kb minden ciklusban. Kétszer volt halvány pozi tesztem amiből mensi lett (kémiai terhesség), kétszer meg terhesség, minden teszt jó voltm egyszer volt egy hibás, de az nem volt kérdés, hogy hibás.
Szóval vegyél nyugodtan olyat amit szeretnél, rossmannban a facelle nagyon jó, viszont tényleg kimutatja pár nappal nem várt előtt a terhességet, de a kémiait is. Próbálj türelemmel lenni :) tudom rohadt nehéz, hajrá nektek és bocsi a hosszú szónoklatért, de úgy éreztem, le kell írjam :)
Mindemellett én is korán tesztelő voltam vagyok XD, DE szar teszt márka nem létezik!
Predictor early
Állítólag a Facelle is, de azzal nem teszteltem még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!