Nem bírom, rettegés a terhességtől, De nekem segítségre van szükségem. Nem élek nemi életet de nem telíik úgy egy nap- hét hogy ne félnék a terhességtől. , és e miatt a suli se megy?
Biztos nem vagy terhes, de ez a félelem nagyon aggasztó.
Semmiképp se hagyd annyiban!
Minden iskolában van sulipszichológus, keresd meg! Ha nem mered, írj neki egy levelet, majd ő lép. ha nem akarod, akkor keresd meg a nevelési tanácsadót (minden városban van)
és kérj egy pszichológust. Akár levélben, telefonon is kérhetsz időpontot, a problémát elég neki elmondani.
Ez a félelem azt mutatja , hogy segítségre van szükséged, hogy később majd örömet lelj a nemiségben, a családban.
És látogass meg egy meddő oldalt a neten, mint ellenpólust. Bátorság, előre.
Fölösleges szorongásban élned.Ha nehéz indulni, hívj fel egy tini lelkisegély vonalat. általában ingyenes. [link]
Te egyszerűen hülye vagy, vagy egyszerűen paranoiás..
Ha nem élsz nemi életet, hogy esnél teherbe?????????
Olvasd már el a biológia könyben, hogy működik a teherbe esés!!
Bőgjél csak nyugodtan, ja ennyire ostoba lennék én is bőgnék..
Ha ezeket meg tényleg komolyan gondolod, akkor keress fel egy pszichológust!!
szia,
Mindenképpen beszélgess el valakivel ez ügyben. Lehet hogy egy gyerekkori rossz élmény miatt van benned ez a félelem, amit nem tudsz egyedül feldolgozni.
Terhes biztosan nem lehetsz, mert a spermiumok a szabad levegőn elpusztulnak.
Utolsónak:Nem tudom mért kell lehurrogni szegényt!!!!! Jó bunkó vagy!!!Amúgy meg ez nem azon múlik h ismeri e a biológia könyvet vagy nem.
A kérdezőnek üzenem,én is javaslom a tini lelkisegély oldalt,ezt a problémádat muszály orvosolni.Mindenképp beszélned kell erről szakemberrel,mert már most is szorongsz emiatt,később ez csak sokkal rosszabb lesz.
Szorítok h sikerüljön!
Szia,
Bocsi de ez beteges, ennyire nem kell a teherbeeséstől tartani.
Javaslom keres fel picológust, és egy védőnőt(olyat akikhez terhesek, kismamák járnak...). Mind a ketten tudnak majd neked segíteni, az előbbi a fejedben fog kutakodni, a másik a testeddel kapcsolatban fog "tanítani".
Ennyitől ha terhes lehetne valaki van fogalmad róla hányan lennénk??? Tudod te hányan nem mosnak kezet egy kiadós önszeretgetés után... Nyugodj meg, a spermának pillanatok alatt kell a hüvelyedbe jutnia, annyi idő alatt elpusztulnak, vagy teljesen mozdulatlanná válnak, amíg cseréltek a wcn....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!