Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki ebben a hónapban nem...

Van, aki ebben a hónapban nem várja?

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam, hogy valaha ilyen kérdést fogok kiírni. Annyira nagyon szeretnénk babát már. Pár hónapja próbálkozunk. Ez az első hónap, hogy elkezdtem igazán türelmetlen lenni. Ti hogy vagytok? Hanyadik dpo?
febr. 5. 11:21
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Amennyiben az ovud kb biztosra tudod, akkor már igen, mutatnia kellene. Szorítok!

Nekem is szenvedgélős most ez valamiért, vagy jöjjön meg most már, vagy történjen már valami🥹

febr. 28. 09:05
 42/47 A kérdező kommentje:

Új hónap, új esély🥹

Nektek továbbra is szurkolok!

márc. 1. 15:12
 43/47 anonim ***** válasza:

Neked megjött?🫤 Ó bakker sajnálom!Te tényleg új hónap új esély ❤️

márc. 1. 17:27
 44/47 anonim ***** válasza:
37-es vagyok, sajnos még hamarabb is jött meg 3 nappal. Ez ilyenkor mindig nagy csalódás. Nagyon szerettük volna. De mindenki másnak drukkolok. Írjatok még kinek végül mi lett, vagy a kövi hónapban ha esetleg valakinek sikerül.❤️
márc. 2. 17:42
 45/47 A kérdező kommentje:

Igen megjött sajna. 37 sajnálom, hátha a következő hónap a mienk lesz🙏

1 Te végül teszteltél?

márc. 3. 09:28
 46/47 anonim ***** válasza:

Nekem holnap megfog jönni már barnázok...🫤

Jó hosszúra nyúlt ez a hónap.

Talán legközelebb.

márc. 3. 10:11
 47/47 A kérdező kommentje:

Sajnálom:( nekem is hosszabb volt, valószínű pszichés oka is lehet ennek inkább.

Én elkezdtem egy hónapja a méhpempőt, állítólag segíthet.

márc. 3. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!