Van, aki ebben a hónapban nem várja?

Én most szombatra nem várom.
De majd csak vasárnap tervezek tesztelni.Ez lesz a 4.hónapunk.
Szia teszteltél végül?
Én ma teszteltem, 30. ciklusnap, egy nagyon halvány vonalat látok, x epil 20-as teszt, de annyira nem hiszek neki:(

Szia!Igen de negatív lett. Ebben a hónapban nem éreztem ovu tünetet illetve volt vmi hasonló de jó későn 18-án. Így most nem tudom mi van 😅 Menzinek még semmi jele egyenlőre.Hát ha a 20-as teszt halvány próbáld meg holnap egy 10-sel. Én a Rossmannos facellet használom a vizeletsugarasat.Az még nem vert át. Legközelebb talán hétvégén tesztelek ha addig nem jön meg.
Igen, gondoltam rá, hogy egy érzékenyebbet még kipróbálok, ha addig nem jön meg.
A nem várt neked mikor us van/volt?

Nekem 22 lett volna.
Úgy gondolom 26-ig mindenképpen meg kellene azért jönnie ha nincs baba. Ha addig semmi akkor elképzelhető, hogy tényleg sokat csúszott az ovum.

Hát ez tényleg fura. Csak ez az egy teszted volt?Nincs másik esetleg? Neked mikor kellett volna megjönnie?
Ha tényleg jól éreztem és 18-ára tolódott az ovum akkor ahhoz számolva március 4-én kellene megjönnie.
Pontosan nem tudom. Átlag 32 naposak a ciklusaim, legutóbb 34 napos volt. Most a 31.napon vagyok.
Egyébként Prima teszt, most utána olvastam es nem jókat írnak róla. Van még egy x epil, talán holnap reggel akkor megcsinálom azt.

Nekem is 30-31 naposak ma vagyok a 33. napon naptár szerint.Pedig 2 napja folyamatosan megjön érzésem volt meg fájt kicsit jobb oldalt a derekam azt hittem megjön mégis időben. De azóta semmi.
1-2 napot várj még akkor a teszttel ha a 34 naphoz nézzük.
Szurkolok 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!