Van, aki ebben a hónapban nem várja?

Én se tudom eldönteni hogy a másik tesztet mikor lőjem el már ha addig nem jön meg vasárnap hétfőn vagy várjak keddig? Vasárnap elvileg 12.dpo leszek.
Igen ilyenkor nehéz kivárni nagyon lassan telnek a napok 😅

Megpróbálom kivárni a keddet de legalább a hétfőt. Hétfőn már mutatnia kéne valamit neki a 18-hoz ráadásul aznap pont voltunk is együtt. 😁 Tudom még az sem garancia semmire de hátha most ez a fura hónap lesz a miénk.

Szia! Szorítok én is neked!🙏
Azóta nem teszteltem, most már inkább várok.. tegnap - ma azt hittem megjön, görcsöket érzek meg tegnap volt kis rózsaszínes. Mára tele lettem pattanassal, ezt mondjuk nem értem, mensi előtt 1 héttel szokott ez lenni és ezen már túl vagyok…

Hát én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből a kavart hónapból. Reggelre elkezdtek fájni a cicijeim.
Na most ez lehet ezért is meg azért is.😅 Vasárnap vagy hétfőn lehet tesztelek egyet muszáj vagyok kicsit korábban mert progi és vérhigító is fog kelleni ha pozitív.Csak mutat már valamit akkor nem? Ha elvileg keddre nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!