Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, aki ebben a hónapban nem...

Van, aki ebben a hónapban nem várja?

Figyelt kérdés
Sosem gondoltam, hogy valaha ilyen kérdést fogok kiírni. Annyira nagyon szeretnénk babát már. Pár hónapja próbálkozunk. Ez az első hónap, hogy elkezdtem igazán türelmetlen lenni. Ti hogy vagytok? Hanyadik dpo?
febr. 5. 11:21
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Igen, csak izgulok nagyon ajjj nehéz kivárni. Nekem is van enyhe megjön érzésem. Ami furcsa még az a hasmen., ilyenkor pont ellenkezője szokott lenni… meg az émelygés, de tudom az később jelentkezik. Lehet csak szimpla gyomorrontás🥲
febr. 25. 09:46
 32/47 A kérdező kommentje:
Én is szurkolok!
febr. 25. 09:46
 33/47 anonim ***** válasza:

Én se tudom eldönteni hogy a másik tesztet mikor lőjem el már ha addig nem jön meg vasárnap hétfőn vagy várjak keddig? Vasárnap elvileg 12.dpo leszek.

Igen ilyenkor nehéz kivárni nagyon lassan telnek a napok 😅

febr. 25. 10:48
 34/47 A kérdező kommentje:
Lehet érdemes várni keddig, de nagyon nehéz :)
febr. 25. 10:50
 35/47 anonim ***** válasza:

Megpróbálom kivárni a keddet de legalább a hétfőt. Hétfőn már mutatnia kéne valamit neki a 18-hoz ráadásul aznap pont voltunk is együtt. 😁 Tudom még az sem garancia semmire de hátha most ez a fura hónap lesz a miénk.

febr. 25. 18:13
 36/47 A kérdező kommentje:
Olyan jó lenne! Szorítok én is.
febr. 26. 16:25
 37/47 anonim ***** válasza:
Sziasztok, nekem még egy hét, de én sem várom. 3. hónapunk. Írjatok majd milyen lett a teszt, szorítok.🙏 24 éves vagyok.
febr. 26. 20:48
 38/47 A kérdező kommentje:

Szia! Szorítok én is neked!🙏

Azóta nem teszteltem, most már inkább várok.. tegnap - ma azt hittem megjön, görcsöket érzek meg tegnap volt kis rózsaszínes. Mára tele lettem pattanassal, ezt mondjuk nem értem, mensi előtt 1 héttel szokott ez lenni és ezen már túl vagyok…

febr. 28. 07:37
 39/47 A kérdező kommentje:
Amit tudok, nekem régen volt egy inszeminaciom (volt párommal sok sok éve). Az sikertelen volt a 14. napon vérvétel igazolta hogy nincs terhesség. Viszont ezután egy héttel mégis pozitív lett a tesztem. Ez azt jelentette volt egy mesterséges ovu, aztán jött a termesztes ovu, ami szerinte nálam a kb. c21.nap körül van. Sajnos akkor nem maradt velünk. Emiatt vagyok még bizakodó…🥺 nem néztem ovu teszttel rég óta. Lehet kellene.
febr. 28. 07:42
 40/47 anonim ***** válasza:

Hát én is kíváncsi vagyok mi lesz ebből a kavart hónapból. Reggelre elkezdtek fájni a cicijeim.

Na most ez lehet ezért is meg azért is.😅 Vasárnap vagy hétfőn lehet tesztelek egyet muszáj vagyok kicsit korábban mert progi és vérhigító is fog kelleni ha pozitív.Csak mutat már valamit akkor nem? Ha elvileg keddre nem várom.

febr. 28. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!