Van, aki ebben a hónapban nem várja?
Figyelt kérdés
Sosem gondoltam, hogy valaha ilyen kérdést fogok kiírni. Annyira nagyon szeretnénk babát már. Pár hónapja próbálkozunk. Ez az első hónap, hogy elkezdtem igazán türelmetlen lenni. Ti hogy vagytok? Hanyadik dpo?febr. 5. 11:21
1/47 anonim 

válasza:

Én még ovu előtt vagyok de elvileg 22-re nem várom. Aztán majd kiderül. 😅
2/47 A kérdező kommentje:
Én is ovu előtt 🙃drukkolok
febr. 5. 12:51
3/47 anonim 

válasza:

Sziasztok, én is ovu előtt vagyok és 22-ére nem várom, ez a 7. próbálkozós hónapunk.
4/47 anonim 

válasza:

Nekem tavaly szeptemberben volt egy spontán vetélésem azóta próbálkozunk a 3. baba lenne.
#1-es voltam
5/47 anonim 

válasza:

Én ovu után vagyok, tegnap/ma kell(ene) megjönnie, tegnap csináltam egy tesztet délután az negatív lett pedig gondolom már mutatná, amíg nem jön meg kicsit reménykedek.
Drukkolok mindenkinek😊
6/47 anonim 

válasza:

Milyen érzékenységű tesztet csináltál? 10-est? Annak valóban mutatnia kellett volna már ha biztosra tudod az ovut.🫤
De amíg nem jön meg van remény! 😁
7/47 anonim 

válasza:

Én tegnapra nem vártam. Szerintem ez lesz a sikeres hónapunk🥳
9/47 anonim 

válasza:

5-ös vagyok, nekem még mindig nem jött meg a ma reggeli teszt is negatív ☹️
10/47 A kérdező kommentje:
5# mindig nagyon pontos a ciklusod? Ameddig nem jön meg, van remény.
7# tesztél, vagy vársz még?
Én most vagyok közép időben🙃
febr. 10. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!