Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szex után dusolok akkor...

Ha szex után dusolok akkor csökken a teherbeesés esélye?

Figyelt kérdés
Együttlét után mindig zihanyzom jól kimosom akkor csökkenhet a teherbeesés vagy marad bent elég kiskatona

febr. 3. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

10!

Kondom. Nem koton Jézusom...

Dusol...ez milyen nyelven van? Tusol. T-vel.

febr. 3. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg erdélyi a kérdező. Amíg ott éltem, mi is úgy mondtuk, hogy "dusolni" mert románul duş a tusoló.

Minden mást elmondtak előttem.

febr. 3. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Aztán majd jössz ide sírni, hogy védekezés mellett estel teherbe, nem is erted, hogyan. :D
febr. 3. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
13-as, még jó, hogy írta, hogy gyereket szeretne :D Bár a kérdését tekintve elodázhatná pár évvel a gyerekvállalást.
febr. 3. 13:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14# amikor írtam, még nem olvastam végig a válaszokat. 13as voltam
febr. 3. 13:53
 16/18 Oldfire ***** válasza:
100%
Ilyen értelmi szinten még ne legyen gyereked, bár biológiailag lehet, hogy már érett vagy, de lelkileg még nem. Nagy felelősséggel jár.A kisbaba nem játékszer, hogy ha megunod bedobod a szekrényaljába.
febr. 4. 06:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogyha gyereket szeretnél, akkor minek tetted fel a kérdést?
febr. 4. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
31%

Azért tette fel ezt a kérdést, mert agyhalott. Gyereket szeretne és félt, hogy kimosta a g.cit a p.nájából, így nem lesz gyerek.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ez olyan, mint amikor a hülye megkérdezi, hogy terhes lehet, ha a f.szija után rá ült wc-re!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

És ezek szaporodnak!!!!

febr. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!