Cickafark tea segíthet hogy megint legyen mensim,
tapasztalatok?
11/19 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy egy éve voltam vér vizsgálaton ahol a hormonokat is megnézték - ill. másfél éve- és akkor rendben találtak mindent ami a pajzsmirigyet illeti.Akkor anno a fogyás miatt voltam a háziórvosnál és ö megnézte a hormon eredményeket azt mondta hogy ilyen téren minden rendben van - cukor is- csak mozogni kell...
Hát, akkor várjál még, hátha tényleg magától rendeződik. A cickafark tea segíti a peteérést és ha van peteérés, na meg persze ovu, akkor előbb-utóbb illik megjönni a mensinek is:)
2010. nov. 8. 13:22
13/19 A kérdező kommentje:
Remélem segíteni fog, meg kell hogy mondjam csak most kb. egy hete kezdtem el inni a teát úgyhogy szerintem még sok idönek kell eltelnie hogy valami hatása legyen, de azért még próbálkozom mert nem akarok ölbe tett kézzel ülni...de gyógyszereztetni sem szeretném magam egyenlöre...Csak gonosz dolog hogy most egyszer hárman is terhesek a második gyerekkel, és alig két hónapja született két baba is a családban...:S
Nekem már első hónapban segített! Legalább most viszonylag normális ciklusaim vannak. Hőmérőzni nem szoktál?
2010. nov. 8. 13:35
15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem jó dolog, mert ha megjön, akkor utána fogod tudni mikor van ovud és hogy működik-e minden.
2010. nov. 8. 14:00
Szia!
Én a helyedben nem várnék csodára, hanem keresnék egy endokrinológust.
A mensesed lehet, hogy a túlsúlyod miatt nem jön rendesen,ilyenkor borulhat a hormonháztatrtás.
A cickafark vagy használ, vagy nem. A nőgyógyászok sajnos nem értenek ilyen szinten a hormonokhoz, mindenképpen endokrinológust keress meg, az ő szakterülete ez!
2010. nov. 8. 20:18
Szerintem ne keseredj el. Az összes doki ismerősöm azt mondta, hogy ez normális.Általában 6 hónap mire beáll a mensi. Én is yadint szedtem, nálam is ez volt. Semmi mensi. Voltam dokinál, azt mondta, hogy nálam minden ok, várjunk még 3 hónapot. Júliusban volt egy egy napos mensim és utána lévő ciklusban spontán megfogant a kisfiam, és minden rendben volt a terhességgel, szüléssel. Én is cickafark teát ittam.
sok sikert!
2010. nov. 8. 23:02
Próbáld ki a premens tablettát (barátcserje kivonat) max 2-3 hónap alatt rendezi a ciklust.
2010. nov. 9. 11:53
Kapcsolódó kérdések: