A cickafark teátol lehet több napig is pozitiv az ovuteszt? Tapasztalatok?
Vigyázat!
Minden nőnek a szervezetében megtalálható az LH hormon az egész ciklus során. Bizonyos személyeknél ez a mennyiség esetenként olyan sok lehet, hogy egy adott tesztmárkával már kimutatható. Az LH mennyisége ciklusról-ciklusra is változhat, így lehet, hogy az egyik ciklusban van halvány csíkod az LH-n a ciklus második felében, egy másik ciklusban pedig hófehér a teszt. Azért kell a jóstesztet több napon keresztül csinálni, hogy a hCG mennyiségi változását észrevedd és ki tudd zárni, hogy csupán a mindig jelenlevő LH-t láttad.
innen vettem, egyébként nekem is minimum 3 napig volt pozitív az ovu teszt, tovább nem néztem, mert a doki azt mondta, hogy azzal ne foglalkozzam, még jó, hogy pár napig pozitív, az a dolga.. és egyébként akkor jött össze a kisfiam végre:) kis segítséggel ugyan, de sikerült, már 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!