Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOs vagyok. Mit próbálja...

PCOs vagyok. Mit próbálja meg? Méhpempő vagy cickafark tea? Tapasztalatok? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Szeretném először nem gyógyszerkkel megpróblni a teherbeesést.
2010. aug. 3. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mik a tüneteid? Van túlsúlyod?
2010. aug. 3. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a teljes cukorelvonas segitett!Nem egesz egy ev mulva bebabasodtam.
2010. aug. 3. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Engem elküldtek terheléses cukorvizsgálatra és az inzulin szintem nagyon magas volt. Merckformint szedtem kb. fél évig, aztán jelentősen csökkent az inzulin értéke.

Szigorú diétán voltam a gyógyszer mellett. Fél évvel később inszemináció útján lettem terhes.

Beszélgettem olyanokkal, akik próbáltak természetes szereket, de nem sokat segített nekik.

2010. aug. 3. 22:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is erre akartam rátérni,főleg akkor érdemes,ha van rajtad plusz kiló.A cukor és a fehérliszt elhagyása segíthet,mellette mozgás.Nem csak a teherbeesésben segít,de végig figyelni kell a terhesség alatt is ezekre,mert a PCOS-oknál a baba megtartás sem könnyű.
2010. aug. 3. 22:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem Medformin nélkül sikerült,úgy ahogy az elöbb leírtam.Az orvosom csak végszükség esetére javasolta a Med-et,de nem volt rá szükség,ment így is,csak a terhességem alatt is figyelni kellett,hogy mit eszem.
2010. aug. 3. 22:57
 6/14 A kérdező kommentje:
Tavaly októberig 165 cm és 50 kg voltam. Aztán októberben elkezdem hasra hízni, nem is gondoltam pco-ra. Aztán elmentem általános nőgyógyászati vizsgálatra és ott látta az orvos uh-on a sok kis cicsztát. Mivel akkor még nem akartunk babát, azt mondta majd menjek vissza ha már akarunk, majd akkor foglalkozik velem. Hát most szeretnénk, de szeretném először ezekkel a gyógymódszerekkel megpróbálni és nem gyógyszerrel. Hátha sikerül.
2010. aug. 3. 23:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Amugy most 53 kg vagyok, tehát azt hiszem a magasságohmoz se sok, a hasamon van egy kicsike felesleg, de az se sok. Sehova máshova nem híztam.
2010. aug. 3. 23:14
 8/14 A kérdező kommentje:
és köszi a válaszokat:)
2010. aug. 3. 23:15
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

[link]

itt az van irva hogy PCOS nem ihat cickafark teát

2010. aug. 3. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezek tényleg tipikus pcos tünetek.A súlyod jó,nem is kell fogynod,de az inzulinszintedre nagyon kell ügyelni.Ha össze is jön a baba nagyon könnyen elmehet,ha nem figyelsz oda az étkezésre.Nekem több vetélésem volt,mire kiderült,hogy mi a bajom és az orvossal együtt csináltam végig a 9 hónapot is.Rendszeresen jártam ellenőrzésre,vérvételre.Szerezz be egy glikémiás index táblázatot,abban jól tudod követni,hogy mit ehetsz és mit nem.Tudom,hogy nem akarsz gyógyszert szedni,én is így voltam vele és meg is beszéltem az orvossal,hogy csak akkor térünk rá a Med-re ha tényleg nincs más megoldás.De sikerült nélküle és tényleg nem csináltam mást,minthogy odafigyeltem az étkezésre!Próbáld meg!Méhpempőt és teát ihatsz akkor is,ha ez nem válik be!
2010. aug. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!