PCOs vagyok. Mit próbálja meg? Méhpempő vagy cickafark tea? Tapasztalatok? Kinek mi vált be?
Köszi mindenkinek a választ. Kedves utolsó!Télleg csak az étkezésre figyeltél oda? Mennyi idő után estél teherbe??
Más valami praktikát alkalmaztál?(pl. együttlét után gyertyaállás, azt hallottam ez jó).
Tényleg csak ezt csináltam.Ez sem könnyű,ha elkezded meglátod,hogy nem egyszerű.Kizártam minden cukrot és fehérlisztet és a glikémiás index alapján állítottam össze az étrendem.Ha nem a gyerekért csináltam volna,akkor lehet,hogy feladom. Viszonylag hamar teherbe este 3 hónap alatt,de ha szabad ilyen durván fogalmaznom,nem azzal volt gond soha,hanem,hogy mindig elment a baba. Nehéz volt ez a 9 hónap,de megérte.Nagyon tudatosan kell csinálni és rendszeresen kell vizsgálni az inzulint.
A gyertyaállást én hátrahajló méh esetében hallottam,hogy érdemes.Ilyet nem csináltam,de ártani boztos nem fog,ha csinálod :) Ovulációs tesztet mindenképp vegyél és csak akkor csináljátok,amikor peteérés környékén vagy.Ha mindennap együtt vagytok az nem jó,mert "gyengülnek" a spermiumok.Ezt nem tudom szebben írni,de több nap kihagyás után nagyobb esély van,hogy célba érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!