Cickafark tea segíthet hogy megint legyen mensim, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Júniusban tettem le a tabit, utánna még két hónapig megjött napra pontosan - utoljára szeptemberben- és azóta sem. Terhes nem vagyok, már több tesztet is csináltam, és dokinál is voltam: megnézett hüvelyi UH-val és azt mondta hogy minden egészséges, adott folsavat és azt mondta hogy ez normális hogy bogyó szedés után nem jön meg pár hónapig, várjam ki amíg magától megjön. Sokat hallottam a cickafark teáról, most naponta két bögrével iszom belöle...van valaki akinek segített, és lett mensije? bármilyen tapasztalatot várnék.2010. nov. 8. 12:08
1/19 anonim válasza:
Szia! Én kipróbáltam, ha iszom 32-33 napos ciklusom van peteéréssel, volt hónap mikor kihagytam 42 napra jött meg, előtte 46 napra. Szóval nekem segített én is a fogigátló után kavarodtam így össze:(
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ...én most kicsit nagyon félek, mert már azzal riogatnak hogy sohase lesz mensim, és gyerekem se meg ilyenek, pedig szerintem nem vagyok öreg 26évesen:(
2010. nov. 8. 12:27
3/19 anonim válasza:
Mi az, hogy nem lesz??? Kicsit összezavarodik az ember hormonháztartása és ennyi. Nekem a bogyó után 6 hónapig megjött rendesen 30-33 napokra. Aztán kimaradt egy hónap, aztán megint megjött egy pár hónapig, aztán megint kimaradt egy hónap. Hát én is megyek dokihoz, mert az előző azt mondta ez így rendben van. Ezért kezdtem el inni a cickafark teát és elkezdtem hőmérőzni, így valamennyire képben vagyok, hol tartok éppen a ciklusban. Nyugi vissza fog állni. Első voltam.
4/19 A kérdező kommentje:
Köszi...de neked legalább volt mensid...nekem szeptember óta semmi de semmi:(((
2010. nov. 8. 12:41
5/19 A kérdező kommentje:
Ah bocsi rosszu írtam augusztus 10-15-én volt meg utoljára azóta semmi de smmi...már sírhatnékom van ha csak rá gondolok:(
2010. nov. 8. 12:42
6/19 anonim válasza:
Végül is hányadik napnál jársz? És a fogigátló előtt rendszeres volt? Mert szerintem ez is számít. Amúgy neked is megjött már a tabi után is és ez azért jó, mert van aki leteszi és onnantól semmi.
7/19 A kérdező kommentje:
Júniúsban tettem le, kicsit gázos volt mert nem pont a mensi után hanem kb. cikllus közepén mert elfogyott a tabi meg a sok stressz miatt elfelejtettem párat bevenni...aztán úgy voltam vele: nem fogom szedni. Júliúsban még megjött 9-10én és aztán Augusztusban is 10-15-én, utánna meg már egyáltalán nem...Szeptember 16-án voltam dokinál megvizsgált mondta hogy nem vagyok terhes, de cisztát sem lát, szerintem minden egészséges...Nah aztán azóta se semmi:((
2010. nov. 8. 12:52
8/19 A kérdező kommentje:
Jah még annyit: a tabi elött kb. egy évvel eléggé rendszeres lett...nem vezettem görbét meg ilyesmit - 17-18évesen nem jut ilyen az ember eszébe- annyit tudok hogy telehold elsö/második napján jött meg mindíg kb. de volt hogy amikor stresszeltem magam nagyon akkor kimaradt egy hónap egyszer kétszer...De azt is meg kell hogy mondjam a yadine miatt sokat híztam amit azóta sem tudok lefogyni minimum 25-30kiló túlsúlyom van amit most próbálok lefogyni. El vagyok keseredve..szerintem nekem nem lesz gyerekem:(
2010. nov. 8. 12:55
9/19 anonim válasza:
Hát így már értem, hogy aggódsz:( Szerintem ne idegesítsd magad, hanem keress egy másik orvost hátha tud segíteni. Azért már eltelt 3 hónap, én nem várnék tovább megmondom őszintén. De azért az túlzás, hogy nem lesz gyereked. Van akinek a szervezete visszaáll ügyesen, van aki meg kicsit selejtes, mint mi:( Én is küszködök, már másfél éve nem szedem, a ciklusaim össze-vissza, baba sehol...
Szerintem ez helyrehozható!!!
10/19 A kérdező kommentje:
Igaziból külföldön vagyok és itt nem nagyon tudok ugrálni ami az orvost illeti...de a doki eddig bevált (3éve ö az orvosom), és ö mondta hogy minden egészséges, sok mindenkivel fordul ez elö, azt mondta hogy várjam meg amíg magától megjön, adott folsavat és mondta hogy reméli hogy legközlebb pozitív teszttel jövök hozzá...sokat hallottam a cickafark teáról gondoltam hogy elkzedem inni hátha...
2010. nov. 8. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!