Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki mostanában nem...

Van olyan aki mostanában nem várja?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok? Milyen tünetek vannak?

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, reggel görcsölt is a hasam de 10 perc múlva elmúlt, azóta semmi. A teszteléssel még várok pár napot. Pisilni sűrven járok, remélem nem fog megjönni :)

2010. nov. 8. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ma kellett volna megjönnie de semmi.
2010. nov. 8. 10:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap kellett volna megjönnie. Én nem fűzők hozzá túl sok reményt, de bizakodó vagyok.

Mellfeszülést érzek, de ez lehet a menzi előjele is. Amúgy semmi más tünetem nincsen. Nincs menzi szerű érzésem, nincs hányingerem, a folyásom is mikor milyen. Na hát ezért nem gondolom, hogy baba lehet a dologban.

Szurkolok Nektek!++++

2010. nov. 8. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ma kellene megjönnie. Remélem baba:)ű

Mellfájdalom, mensi szerű görcsök. Az első terhességem is így kezdődött, hátha:)

2010. nov. 8. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
én tegnapra vártam, ma teszteltem negatívat:( de minden "tünet" megvan!! és jobb oldali hasszurka... félek! nem tudom mi lesz!!
2010. nov. 8. 20:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Ki hogy van? Teszteltetek már?

Szerencsére még nem jött meg, és egyre erősödnek a tünetek. Tesztet holnap fogok , ha kibírom addig :) én most nagyon bízom benne, sosem szokott késni, és ma már a 3. napnál járok. Szorítok mindenkinek :)

2010. nov. 9. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
nem még nem teszteltünk! Csütörtökön doki, holnap reggel tesztelek:) irok és szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
2010. nov. 9. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

10:31 vagyok

Nekem sajnos ma reggel megjött. 3 nap késés után.

2010. nov. 10. 09:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Nekem is megjött ma reggel, 3 nap késés után. pont akkor készültem tesztelni :S de az a fura,hogy nem görcsölök..

Utolsónak: tudom milyen rossz érzés, de ne add fel :)

2010. nov. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!