Dr. Zeke József a Budapesti Meddőségi centrumba? Milyen? Kell fizetni nála? Jó szakember?
Figyelt kérdés
Mi holnap megyünk hozzá a párommal először,mert eddig 5 évig kezeltek de eredménytelenül és most az orvosom hozzá küldött.Amúgy PCO-m van.Remélem tud segíteni.Minden reményem benne van.2010. nov. 7. 20:31
11/14 anonim válasza:
Én most kezdek nála. Már volt 2 konzultációm és néhány hét múlva kezdjük az 5-ik lombikot. Az előzőket máshol csináltam, így most minden reményem Zekében van. :)
12/14 anonim válasza:
Kedves Zeke Klub:)! Ki hogy halad? Vannak már csodaszép pocakmanók? Ha újra mennem kéne, megint csak őt választanám.
13/14 anonim válasza:
Hát nekem nem sikerült a kezelés és el is mentem tőle. Megdőlt nála a bizalmam. :(
Lehet, hogy jó szakember, de nálam nem vált be, sajnos.
14/14 anonim válasza:
Nekem teles mértékben jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.Elsőre sikerült a kezelés, nagyon jó, korrekt szakembernek tartom. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!