Dr. Zeke József a Budapesti Meddőségi centrumba? Milyen? Kell fizetni nála? Jó szakember?
Sziasztok,
mi sok orvosnál jártunk, akik mézes mázosak voltak, meg kedvesek, de jól lehúztak és nem csináltak semmit. Utána kerültünk Zeke doktorhoz a BMC-be. Nem nyálas, de nagyon nagy szakember. Mindig korrekt, elmondja mi a helyzet, mit várhatunk, és mi fog történni a következő lépésben. Hosszú évek után én most 21. hétben vagyok. És ezt neki köszönhetem. Egyébként ha kérdésem van és felhívom, még vissza is hív, ha épp nem tudja felvenni. Ha e-mailben kérdezek a lelettel kapcsolatban, azonnal válaszol. Ha a rendelésen kérdésünk van, elmagyaráz mindent, a párom mindig bent lehet, mindig megnyugtatja őt is. Szerintem korrekt. Igaz, nem bájgúnárkodik, de nem is az a doki dolga. Az meg, hogy ki mennyit ad, saját döntés. Nem a pénzed alapján ítél meg, hanem az alapján, hogy mennyire érzi benned, hogy tiszteled és elfogadod a tudását.
Ha gyereket akarsz, menj hozzá, bízz benne, tiszteld és háláld meg, amennyire azt a lehetőségeid engedik.
Sok sikert.
pannacotta és pocakmanó
Kedves pannacotta és pocakmanó!
Nagyon örülök a levelednek.És a véleményednek is,mert már annyi orvosnál jártam és benne van most minden reményem.Neked mi volt problémád amin segíteni tudott?
Én sajna anyagilag nem igen tudok hálálkodni,mert örülök,ha majd a hormon kezelést ki tudom fizetni.Ezért is gondoltam,hogy akkor nem segít majd.Remélem attól ugyan úgy a törődik a problémámmal és nemsokára nekem is lesz egy pocaklakóm:)
Köszönöm a segítségedet.
Szia,
Mi most kezdjük a BMC-ben a pályafutásunkat. Úgy néz ki, hogy mi is Zekét fogjuk kapni. Legalábbis a beutalókon az Ő neve volt. Láttam ma a folyosón... Nem tűnt szimpinek. :(
Viszont az érdekelne engem is, hogy milyen anyagi elvárásai vannak, mert ezen a téren mi is nagyjából ott vagyunk, ahol Ti kedves kérdező...
Nekem amúgy annó a Wigandt dokit ajánlották, de azóta mindenki mástól csak negatívat hallottam róla. Igazán egyik dokit sem ismerem ott, mivel én alapból nem a Jánosba tartozom, tehát most vagyunk itt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!