Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Zeke József a Budapesti...

Dr. Zeke József a Budapesti Meddőségi centrumba? Milyen? Kell fizetni nála? Jó szakember?

Figyelt kérdés
Mi holnap megyünk hozzá a párommal először,mert eddig 5 évig kezeltek de eredménytelenül és most az orvosom hozzá küldött.Amúgy PCO-m van.Remélem tud segíteni.Minden reményem benne van.
2010. nov. 7. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, ha érzékeny vagy, mert irtó nagy paraszt. A pénzt is nagyon szereti és nyiltan célozgat is rá. Én egyszer voltam nála, és legközelebb úgy mentem, hogy bárkihez, csak hozzá ne! Az egyik ismerősöm is most hagyja ott, mert bár a magánrendelésére jár a lány, még így is bunkó volt vele. De van olyan ismerősöm is, akinél elsőre összehozta a lombikbabát. Egyébként jó szakember. Nekem mindenesetre csak negatív élményem volt vele.
2010. nov. 8. 12:13
 2/14 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ.Most értem haza a magán rendelésről.Hát teljes mértékben igazad van.Jó nagy paraszt.Csak az a baj,hogy minden reményem benne van és hozzá küldött az orvosom.És ha jó szakember nekem csak az számít,hogy babám lehessen végre.Remélem mindent meg fog tenni értem.Köszi a segítséget.
2010. nov. 8. 21:23
 3/14 anonim válasza:

Sziasztok,

mi sok orvosnál jártunk, akik mézes mázosak voltak, meg kedvesek, de jól lehúztak és nem csináltak semmit. Utána kerültünk Zeke doktorhoz a BMC-be. Nem nyálas, de nagyon nagy szakember. Mindig korrekt, elmondja mi a helyzet, mit várhatunk, és mi fog történni a következő lépésben. Hosszú évek után én most 21. hétben vagyok. És ezt neki köszönhetem. Egyébként ha kérdésem van és felhívom, még vissza is hív, ha épp nem tudja felvenni. Ha e-mailben kérdezek a lelettel kapcsolatban, azonnal válaszol. Ha a rendelésen kérdésünk van, elmagyaráz mindent, a párom mindig bent lehet, mindig megnyugtatja őt is. Szerintem korrekt. Igaz, nem bájgúnárkodik, de nem is az a doki dolga. Az meg, hogy ki mennyit ad, saját döntés. Nem a pénzed alapján ítél meg, hanem az alapján, hogy mennyire érzi benned, hogy tiszteled és elfogadod a tudását.

Ha gyereket akarsz, menj hozzá, bízz benne, tiszteld és háláld meg, amennyire azt a lehetőségeid engedik.

Sok sikert.

pannacotta és pocakmanó

2010. nov. 24. 17:27
 4/14 A kérdező kommentje:

Kedves pannacotta és pocakmanó!

Nagyon örülök a levelednek.És a véleményednek is,mert már annyi orvosnál jártam és benne van most minden reményem.Neked mi volt problémád amin segíteni tudott?

Én sajna anyagilag nem igen tudok hálálkodni,mert örülök,ha majd a hormon kezelést ki tudom fizetni.Ezért is gondoltam,hogy akkor nem segít majd.Remélem attól ugyan úgy a törődik a problémámmal és nemsokára nekem is lesz egy pocaklakóm:)

Köszönöm a segítségedet.

2010. nov. 25. 04:39
 5/14 anonim válasza:

Szia,

Mi most kezdjük a BMC-ben a pályafutásunkat. Úgy néz ki, hogy mi is Zekét fogjuk kapni. Legalábbis a beutalókon az Ő neve volt. Láttam ma a folyosón... Nem tűnt szimpinek. :(

Viszont az érdekelne engem is, hogy milyen anyagi elvárásai vannak, mert ezen a téren mi is nagyjából ott vagyunk, ahol Ti kedves kérdező...

Nekem amúgy annó a Wigandt dokit ajánlották, de azóta mindenki mástól csak negatívat hallottam róla. Igazán egyik dokit sem ismerem ott, mivel én alapból nem a Jánosba tartozom, tehát most vagyunk itt először.

2011. ápr. 29. 14:46
 6/14 anonim válasza:
Szerintem meg jó fej a doki, a bmc-ben a legjobb. Ha olyat szeretnél, aki húzza az időt és túlságosan aprólékos, akkor nem ő a Te embered. Ő az a "haladjunk, csináljuk, menjünk előre" típus ami nagyon jó szerintem. Én 2 éve járok hozzá, a bmc-be és magánba is. Hangulatember, az igaz, de nagyon sok betege van, szerintem egy csomóan ki is készítik a hülyeségükkel. De van, hogy jó kedve van és akkor nagyon beszédes. El kell így fogadni.
2011. júl. 24. 21:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem most lesz nála a második lombikom. Vagyis félig nála,mert a jövőhétre esik és akkor szabin lesz. Sajna.Nem akarok máshoz menni.De muszáj.Te kihez mennél ha választanod kellene?
2011. júl. 27. 12:08
 8/14 anonim válasza:
Szia, sztem teljesen mindegy.
2011. aug. 3. 09:17
 9/14 anonim válasza:
Na mi újság? Milyen volt Zeke ? Mi nála is szültünk. Szuper volt minden. tartom az eddigi álláspontomat! Jó orvos, jó ember, de nem bájgúnár:). Én mindenkinek ajánlom!
2011. okt. 3. 15:44
 10/14 anonim válasza:
inszemen voltunk nála. sikerült elsőre. most 6 hetesek vagyuk. remek szakember
2012. febr. 27. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!