A roma nőknek miért nincs meddőségi gondjuk?
azért ezt nem mondanám
de tény h a genetikai hajlam nem olyan magas bennük erre
minél jobban keverednek annál többször fordul elő velük is amugy
a 33 évesen már ne olyan a szervezet mint 18-20 évesen sokkal öregebb a petesejt is és egy csomó más dolog is közrejátszik benne
ennyi idősen már a szervezet megkezdi a leépülést (persze ez még nem olyan látványos ebben a korban) sokkal stresszesebben élsz mint ö ami megint nem tesz jót a fogamzásnak
és még sorolni lehet
viszont nézz meg egy 33 éves roma asszonyt h néz ki...
Itt sok minden van szerintem:
-egyrészt ők biológiailag nézve egy másik faj (minden kirekesztés nélkül!)
-aztán: a nők fogamzóképessége 20-30 között a legjobb, sokan a (nem romák közül) csak 30 felett kezdenek egyáltalán próbálkozni, és van, aki addigra már 10-15 évig fogamzásgátlót szedett
-romák nem hinném hogy sok fogamzásgátlót szednek
-ők 33 évesen már túl vannak a családtervezésen
amikor én szültem volt egy roma csaj, aki 24 évesen a 4 dik gyermeket szülte, mondom bátrak vagytok... a válasz:- addig szüljön a nő míg fiatal(én 39) akkor jó egészséget kívánok, mondom én. válasz:- annyink van, másunk nincs is.
Én azt gondolom, akár roma akár nem, ha valaki kicsit jobban átgondolja a dolgokat, már ott van a stressz, a holnap miatti aggodalom, a " kifutok az időből" de még mindig lenne mit kifizetni, hogy ne csak halomra gyártsuk őket, hanem legyen is mit enniük.
Ne aggódj, 36 évesen szültem az első gyermekemet, 39 a másodikat.
ez nekem is hányszor eszembe jut! főleg, mikor megyek nőgyógyászhoz, mert nem jön a baba, s a váróban 3-4 roma csaj is újabb (!) abortuszra jött. hát nem kell mondanom, hogy az orvosi vizsgálat után, mikor az orvossal beszélgettünk, hogy legyek türelemmel,majd sikerül nekem is, elsírtam magam.
én a stresszre szavazok. ők aztán semmin nem stresszelnek. a "majd lesz valahogy" életstílus a célravezető baba ügyben. sajnos.
Helyén való kérdés és válaszok mondhatom.....
Ugyan az a szervezetük mind nekünk,akkor miben lenne más??
minden nap lehet itt olyan olvasni : majd ha akar jönni akkor jön, ne járjon rajta az eszed!!! fogadjátok meg!!!
És ne abba találjatok hibát ahogy más él és cselekszik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!