55 éves férfi és 42 éves nő esetén mekkora az esélye
a teherbe esésnek?
Figyelt kérdés
ma 08:12
1/10 anonim válasza:
Kor alapján nem lehet tudni. Van akire ránéznek és teherbe esik...más meg 30 évesen is éveket vár a sikerre.
Ebben a korban, teljeskörű kivizsgálás kellene, mindkét fél részéről.
ma 08:29
2/10 anonim válasza:
Szerintem is nettó hülyeség ez a kor alapján általánosítás. Szerintem ezzel az ijesztgetéssel csak a népességszámot akarják növelni (“szülj minél előbb” jeligére).
Ismerősi körben van, aki 46 évesen spontán lett terhes ikrekkel, meg olyan is, aki 23 évesen csak 2 év próbálkozás után lett terhes. Down-kóros gyerekek is csak fiatal szülőknél lettek az ismerősi körömben, pedig a 30 felettieket ijesztgetik inkább ezzel. Teljesen egyénfüggő ez az egész téma, a kornak kb. semmi köze semmihez.
ma 08:35
3/10 anonim válasza:
Ha mind két félnél minden rendben van, akkor simán teherbe tud esni nő.
ma 09:01
4/10 anonim válasza:
Barátnőm 40 éves volt, mikor összejött az 58 éves kollegájával. Akivel nem védekeztek, mert a fickónak azt mondták az orvosok, nem lehet gyereke. Nem jött be a dolog, barátnőm szinte rögtön terhes lett, már a kislányuk 3 éves és makk egészséges.
ma 09:27
5/10 anonim válasza:
Nekem sikerült, de a férfi csak 43 volt. Mondjuk nem hiszem, hogy ezen múlt. Az elsőnél csak 41 voltam, de vetélés lett☹️ A másodiknál 42. Mindkettőhöz 5 hónap kellett.
Ez nem olyan, mint a lottó, hogy meg lehet határozni a valószínűségét. 0 és 100%között bármennyi lehet. Attól fugg, hogy melyik 42 éves nő és 55éves férfi.
ma 09:49
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
ma 10:00
7/10 anonim válasza:
Simán lehet gyerek. Az én férjem 50 éves, most lett babank. Igaz én 40 alatt vagyok még, de nem ezen múlik. A családban lesz 40-es párnál is gyerek.
ma 10:09
8/10 anonim válasza:
Hát azért a nő kora fontos tényező, hiába írjátok, hogy nem, és ezt nem rosszindulatbol írom, de ha mondjátok is, hogy vannak kivételek, azért igenis van egy tendencia, hogy ALTALABAN fiatalabb nők könnyebben esnek teherbe, és jobb eséllyel lesz egészséges gyermekük. Ami persze nem azt jelenti, hogy idősebb nőnek nem lehet egészséges gyereke, de ezt tényleg nem lehet megmondani látatlanban, nálatok mi lesz! De én drukkolok!
ma 15:23
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak mindneki a kérdésre szorítkozott, nem a korokat akarták firtatni, mert abba igen csak bele tudna állni mindenki. Szerintem a kérdező nagyon jól tudja, hogy a korban amiben vannak, főleg a nő, már elég rizikós a gyermekvállalás, független attól, hogy épp makk egészséges e a teste egy terhességhez. A lényegen nem változtat, el kell menni kivizsgáltatni magukat, terhes meg simán lehet. Mint fentebb írták is, alapvetően nem a kor számít... vannak fiatalok, akiknek kb menopauza környéki állapotuk van... soha nem lehet tudni.
ma 15:27
10/10 anonim válasza:
Nagyobb, mint annak, hogy az apja fel is tudja nevelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!