Tényleg "férfibb" férfi az, akinek csak fiai születnek?
Figyelt kérdés
Van valamiféle tudományos megállapítás ezzel kapcsolatban?jún. 2. 20:48
4/33 anonim válasza:
Apám mindig azt mondta viccesen, hogy az ügyes embernek fia van, az okosnak me lánya. Neki mindkettő van 😄
5/33 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a férfi gén erősebb valamiért, több férfi hormon, stb. fogalmam sincs, csak érdekel ez, még általános suliban viccelődött (??) ezzel egy tanárunk és kiváncsi vagyok, hogy ezzel kapcs van-e valami megegyezés, megállapítás. Valamitől biztos, hogy függ.
jún. 2. 21:04
6/33 anonim válasza:
Tudományos megállapítás miről?
A fiús apukák férfiasságáról? 😀
Mit értesz az alatt, hogy "férfibb"?
Eleve a férfiasság nem egy tudományosan meghatározható dolog, mert teljesen szubjektív. Mitől függ? Izmosabbak? Szőrösebbek? Erősebbek? Vagy büdösebbek és kopaszabbak? 😀
7/33 A kérdező kommentje:
Erős nemi jellegek, izmos testfelépítés, intenzív szőrnövekedés, igen, ilyenekre gondolok.
jún. 2. 21:14
9/33 anonim válasza:
Mivel a biológiai összefüggés konkrétan nulla, szerintem nincs olyan elvetemült kutató, aki ezt tudomanyosan vizsgálta volna. Még brit tudósok sem...
10/33 A kérdező kommentje:
De miért nulla? Mitől függ, hogy milyen nemű lesz a gyerek?
jún. 2. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!