17es! Nem erre gondoltam, hanem, hogy egy férfinak lehet, hogy több XY kromoszómát tartalmazó hímivarsejtje van, mint XX. De valaki írta, hogy állítólag mindkettőből ugyanannyi. Ezt pl. soha nem hallottam.
14.
2024. jún. 3. 07:51
22/33 anonim válasza:
Van olyan, hogy egy férfinak csak Y-os (vagy csak X-es) spermiumai vannak, és előbbi esetben csak fiai születhetnek. Vagy csak az Y-os spermiumok életképesek, vagy az X-ekben pont az anyával egybeeső, életképtelenséget okozó génhiba van (olyan ami csak akkor okoz problémát, ha mindkét kromoszóma érintett).
2024. jún. 3. 07:51
23/33 anonim válasza:
Akkor miért lettem lepontozva?! Ezt írtam én is. Meg azt, hogy a nem függ a fogantatás és az együttlét időpontjától. Nem attól, hogy mennyire férfias és férfi.🤷♀️
2024. jún. 3. 08:01
24/33 anonim válasza:
Ez egy régi szivatás, azok mondták, akiknek fiuk volt, hogy beszóljanak annak akinek lánya.
semmivel sem férfibb az akinek fia van annál, akinek lánya, vagy nincs gyereke
2024. jún. 3. 08:07
25/33 anonim válasza:
22: ha van is ilyen, az egeszen biztosan nem a férfiassafatol függ, ezek betegsegek!
2024. jún. 3. 08:41
26/33 anonim válasza:
23: mivel az ivarsejtek számfelező osztódással képződnek. A férfi testi XY kromoszómái szétválnak X-re és Y-ra az ivarsejtekben. Ez a normál folyamat, 50-50%. Ha valami máshogy történik, az rendellenesség.
2024. jún. 3. 08:58
27/33 anonim válasza:
A férfiassagot, fizikailag, a kulönböző hormonok szintje okozza, nem maga az Y kromoszoma. Abbol minden ferfinak minden sejtjében 1 db van, akar ferfias, akar nem. Nincs olyan hogy több Y kromoszoma (illetve borzaszto ritka, az egy betegseg, es egyaltalan nem okoz ferfias megjelenest).
Az lehet csak, hogy HA fia születik egy ferfias ferfinek, akkor örökölHETi az apja ferfias megjeleneset.
2024. jún. 3. 09:38
28/33 anonim válasza:
Az Y kromoszómás spermiumok gyorsabbak, de kevesebb ideig maradnak életben, mint az X kromoszómásak.
Olyasmi lehet, hogy esetleg a férfinél annyira lomhák és életképtelenek az X kromoszómások, hogy kvázi esélyük sincs beelőzni az Y kromoszómást. Illetve esetleg ez azzal párosul, hogy a nő hüvelyi pH-ja is épp az Y kromoszómásnak kedvez (a lúgos az Y-nak, a savas az X-nek jobb).
2024. jún. 3. 10:21
29/33 anonim válasza:
Ez így igaz, 28-as, csak ahhoz nincs köze, hogy egy ferfias ferfinak inkabb fia születne. Ezek barmifele ferfiakra igazak.
2024. jún. 3. 12:10
30/33 anonim válasza:
Nem és nincs. Régimódi dolog és ráadásul semmi értelme. Olvass egy kis történelmet, hogy mire vezethető ez vissza, érdekes egyébként. Sajnos a mai napig nem halt ki ez a nézet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!