A mai átlaghoz képest egészségesebb csecsemő születne akkor, ha egy 200 évvel ezelőtt élt férfi spermájával termékenyítenénk meg egy mai huszonéves nőt?
Figyelt kérdés
Számítana ez bármit is?2023. ápr. 12. 21:32
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezen múlna, egy 200 évvel korábbi sperma nem egészségesebb, mint egy mai
3/6 Mendy98 válasza:
Ez elgondolkodtató...
Ha egy régi, nagyon magas IQ-jú tudós spermájával termékenyülnék meg mondjuk én... Mondjuk Einsteitől.. Milyen lenne a gyerek? (Most az lényegtelen, h ronda)
Ha belegondolok, a rák egyre gyakoribb.. Igaz, h az életek és környezetszennyezettség miatt is, de a pl az atomrobbanások okozta sugárzások által az emberek szervezetében okozott károk miatt is, ami öröklődik.
Tehát olyan téren egészségesebbek az emberek, nem?
Ráadásul olvastam valahol, h az IQ szint is öröklődhet. 🤔🤔
4/6 anonim válasza:
Kár, hogy ez a kérdés itt megállt...
5/6 Mendy98 válasza:
4.Tényleg kár,érdekesen kivesézhettük volna.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó felvetés, ritkán találkozom ilyennel! Tetszik a gondolatmeneted is kedves Mendy98.
#4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!