Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ez kémiai terhesség?

Lehet ez kémiai terhesség?

Figyelt kérdés

Sajnos már volt 2 kémiai terhességbe részem és sajnos csak ez jár a fejembe. Hétfőn a nem várt előtt 3 nappal teszteltem az a halványabb csíkok. X -epilel készültek.Ma a nem várt előtt 1 nappal ezek a tesztek születtek egy predictor és ugyan az a x epil. Lehet ez kémiai terhesség vagy gondolhatok a legjobbra? Korai lenne felkeresni egy orvost? Ha mensivel számolom 4het 5 napos a terhesség.

[link]

[link]

ma 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Orvoshoz korai menni, és a tesztjeid szép pozitívak.

Ha holnap kéne megjönnie ezek teljesen jó tesztek.

ma 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem halványnak mondanám nemvárt előtt. Orvos korai.
ma 16:27
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Egyértelmű pozitívak, orvos még valóban korai. Viszont meglepő hogy ekkora retekben simán fotózol a netre...
ma 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek távol vannak a halványtól. Hogy sikeres lesz e a terhesség, azt senki nem tudja. Ilyen elven a szülésig is bármi lehet.

LEgyél pozitív aztán lesz ami lesz. 3 hét múlva mehetsz orvoshoz, mert ha hamarabb mész, megint csak idegeskedni fog, hogy miért nem lát ezt meg azt. Adj időt magadnak. A kémiai terhesség nagyon hamar megszakad, még egy hetet sem késik, gyakorlatilag ilyen erős tesztig ritkán juthat. De nem értem miért a kémiaitól félsz... az nem fáj, az csak puszta késés majd mensi. Ha nem tesztelne az ember nem is tudna róla... sokkal több kémiai terhessége van a nőknek, mint sem tudnának róla. A vetélés már sokkal fájóbb lelkileg is.

Légy felnőtt, bízz benne, hogy most rendben lesz, világgá nem kell kürtölni, a többit az idő eldönti.

Jó egészséget és sok sikert!

ma 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 feltűnt nekem is, az első képen még a tesztek is retkesek, szöszösek..

A kádat meg a mosdót ellepi a szőr...

Durva milyen igénytelen nők vannak.

Kérdező, a tesztjeid erősek, de kérlek ha gyereket vállalsz takarits már ki

ma 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!