Hány hónap alatt sikerült a baba cikluskövetéssel?
Évek óta figyelem a ciklusom, mindig rendszeres, szinte óramű pontosságú. Tudom, mikor van ovuláció (LH tesztekkel is megerősítve), tehát jókor vagyunk együtt (előtte 2 naponta, közben, utána is) 4. hónapja próbálkozunk sikertelenül.
Tudom, ez még nem sok, de most lettem 34 éves, első baba lenne. Sok ismerősömnek elsőre “összejött”, ami szintén azt az érzetet kelti, hogy valami baj van…Pedig a súlyom normális, egészségesen étkezem. Eddigi vizsgálatok, ahol minden tökéletes: TSH, T3, T4, AntiTPO, prolaktin, hüvelyi UH, férjemnek spermaanalízis.
Hamarosan megyek további vizsgálatokra.
Valakinek van valami javaslata, hogy mit tudnék tenni? Vagy tényleg csak túl türelmetlen volnék? Esetleg, hogy nálatok hogy volt? Köszi :)
Azt ennyiből nem lehet tudni, hogy van-e baj, de az biztos, hogy túl türelmetlen vagy. Ha 2 naponta együtt vagytok, akkor nem az a gond, hogy nem találkoznak. Biztos tudod, hogy úgy is minden hónapban csak 20-25% az esély, hogy sikerül. Én amikor várakoztam, végiggondoltam, hogy mi minden kell a sikeres terhességhez tisztán biológiai szempontból és rájöttem, hogy az a csoda, hogy sikerül 🤣 Onnantól is, hogy találkoznak még tök sok mindennek kell stimmelnie, hogy eljusson legalább a beágyazódásig.
Nekem egyébként polipom volt, ami csökkenti valamennyivel a terhesség esélyét. Havi egy, jó időben történt próbálkozással 5 hónap alatt sikerült, de sajnos vetélés lett😢 Aztán újabb 5 hónap alatt, 42 évesen. Ő az ágyában alszik épp.
Ugyanúgy, ahogy a kettes. Amikor védekezésből ráfordultunk a próbálkozásra és csak vártunk és vártunk, én is olvasgattam statisztikákat, meg cikkeket és én is mindig arra jutottam, hogy bakker a felvilágosítás amiben részesültem, kb. átverés volt és én ebben éltem 30 évig...🤣 Csoda, ha minden csillag együtt áll ahhoz, hogy az ember lánya teherbe essen.
13. hónapban sikerült az első gyerkőcünk, az 5. követett ciklusomban. A második gyerkőcünk a harmadikban érkezett, akkor is követtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!