Normális lehet a kávézacc szerű menstruáció? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap jött meg 1 nap késéssel, barnás, bordó menstruáció renegeteg kis barna darabkával, mintha kávézacc lenne. Nem volt még ilyen egyszer sem. Ha darabos volt, az is 1-2 vérrög szerű, de ezt nem tudom hova tenni. Olvastam, hogy méhenkívüli terhességnél szokott ilyen lenni.Terhes nem vagyok, több tesztet is csináltam, mind negatív. Ha méhenkívüli lenne, ki kéne mutatnia a tesztnek, nem? Próbálkozunk a babával eddig sikertelenül (2 missed ab.). Ügyeletre ezzel nem mennék el, mert a tesztjeim negatívak.dec. 31. 13:11
1/6 anonim válasza:
Én lehet azért egy nőgyógyászati vizsgálatot megejtenék. Illetve ha van lehetőséged akkor akár egy hcg vérvételt is. De nem vagyok ebben szakértő, hátha ír valaki valamit.
Viszont én csak így nyugodnék meg teljesen.
2/6 anonim válasza:
Hat, szerintem ez a nem normalis kategoriaba tartozik. En is elmennek orvoshoz a helyedben.
3/6 anonim válasza:
Én is sos megnézetném. Amúgy nekem méhenkívülinél volt. Akkor azt mondta a doki, ez a kávézacc összekeverhetetlen, 98%ban a méhenkívüli jele.
4/6 anonim válasza:
Csak a negatív teszt miatt zárnám ki a méhen kívülit. Annyit nem is késett a mensid, hogy az miatt legyen olyan.
De valóban nem normális jelenség, keress fel egy nőgyógyászt.
5/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem az. Én sürgire mennék, egy uh minimum legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!