Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most beágyazódás lehet?

Ez most beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek...viszont 2 napot véletlenül kihagytam. Teljesen elfelejtettem...bulizni voltunk,pedig a táskámba tettem direkt. (Nem kérek leosztást,hogy f-a-sz vagyok)

Mindkét nap szexeltünk a párommal. Belém élvezett. Nem egyszer...

Ez kb 10 napja volt. 4 nap múlva lesz szünet a gyógyszerembe.

Tegnap is furán éreztem magam, ma meg mégjobban. Eddig eszembe se jutott, hogy az úgy egyszerre történt, hogy kimaradt és szexeltünk. Szurkál a hasamalja mint amikor megakar jönni. Kicsit intenzívebben. Émelygősen rosszul vagyok és hőhullámaim vannak.

Terhes lehetek?

Nem okoz problémát a baba, bár tervezetten szerettük volna. Folytassam avval a 4 szemmel a hónapot? Tesztet kedden/szerdán érdemes csináljak,hogy az eredmény biztos legyen?

dec. 29. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Szívemre tettem a kezem.

9+1+2 év gyógyszerszedésem alatt nem felejtettem még soha el...

Még ha bulikáztam, akkor sem.

dec. 30. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
Majd megírod, hogy mi lett? Örömmel olvastam egyébként, hogy nem okoz gondot a baba, nem rohannátok elvetetni - megnyugtató, hogy olyan helyre fog érkezni, ha érkezik, ahol már most vigyáznak rá és szeretik🤍
dec. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!