Clsoti+ovitrelle,magamnak kell be adni ??👇
Előző nem sikerült pedig követtük ultrahangon.Most ebben a ciklusban ugyan úgy szednem kell közben ovu teszt és ha pozitív be kell adnom a ovitrelle-t
Sikerülhet ?
Nem én most írtam ki elsőnek
Mert van olyan kérdés?mármint ovuláció után még jött neki?
Már én sem, pedig beakartam linkelni. Sajnáltam szegényt. Ott valami nagyon nem stimmelt.
Minden esetre, ha a doki így mondta csináld végig ezt a ciklust így. Aztán majd meglátod.
Sajnos sok rossz doki van és az embernek már úgy kell odamenni, hogy tudja milyen választ kell kapnia. Nehéz jó dokit találni.
Azért hajrá nektek, hátha elsőre sikerrel jártok és nem kell tovább agyalni meg dokit keresni. Nyilván gondot nem okoz a plusz repesztő, csak logikátlan.
Sok szerencsét.
Elég tájékozatlanok akik azt irják,minek repeszto,ha van LH csucs. Tudhatnátok,hogy a peteeres teszt nem igazol tuszőrepedést,tehát csak előrevetíti a lehetseges ovulaciot.
Tüszőrepesztő pedig biztosítja,hogy meg is repedjen,ugyanis semmi garancia,hogyha van is pozitiv lh teszt,van is tuszorepedés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!