Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha másodjára...

Lehetek terhes, ha másodjára óvszer nélkül szexeltünk?

Figyelt kérdés

Elvileg pont peteérésem volt (bár most nem éreztem) amikor szexeltünk a párommal kétszer egymás után. Elsőnek volt rajta óvszer, viszont másodjára nem, csak kihúzta ( bocsi nem kertelek)

Esett már valaki így teherbe?

dec. 12. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Kicsi az esélye, de nem 0%.

A megszakítás az nem védekezés, hanem lottó :D

dec. 12. 11:44
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

És íme a 1000000000. kérdés. Mit gondoltatok, egy alkalommal elég 1× gumit húzni azt az eltart 6 óráig vagy mi? Másodjára sőt, még nagyobb az esélye mint elsőre, mivel több spermium található az első aktus után( ha elment a párod). Majd 2 het múlva jön a kérdés, hogy nem jött meg. Megelőlegezem azzal, hogy vegyél 2 hét múlva tesztet oszt nézd meg, 1 csík nincs baba, 2 van baba. A kérdésből kkindulva olvass utána, hogy hogy kell tesztet csinálni.

Következőben ha nem akartok pulyát, ne hagyd neki betenni gumi nélkül, vagy vegyél gyógyszert. Ha eléggé felnőtt vagy szexelni, légy annyira felnőtt, hogy utánaolvasol a dolgoknak. Kismillió ilyen kérdés van, ha nagyon ragaszkodsz a gyakorihoz, akkor olvasd el itt. Ha nem, akkor neten 2 kattintás és tódul az infó.

dec. 12. 11:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz.
dec. 12. 11:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
dec. 12. 11:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sokaknak lett így gyereke.
dec. 12. 12:12
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

KAMU!!!

2024-ben ennyire nem lehet tudatlan hülye valaki, aki írni-olvasni tud.

dec. 12. 12:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#6: Én is azt hittem, amíg pár éve nem regisztráltam erre az oldalra! 😁
dec. 12. 12:27
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyobb eséllyel,mint az első aktustól (függetlenül az óvszertől).
dec. 12. 12:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos megmosta a két aktus között. De ugye azt tudod, hogy az ondóvezetéket meg a hugycsövet nem tudja kimosni? Tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha ott található ondó, és ti gumi nélkül tologatjátok, kerülhet-e belőle “oda”? (és peteérés környékén)

Vagy felteszek én egy kérdést! Szeretnétek gyereket, vagy csak troll vagy?

dec. 12. 12:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Miután az első alkalom után kivette a farkát, minden további hímivarsejt, ami benne maradt, átalakult csillámporrá.
dec. 12. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!