Amióta terhes vagyok nem tudok aludni sem este sem napközt mit tegyek?
Sziasztok 18 hetes terhes vagyok ő az első kis babám
mióta teherbe estem nem megy az alvás és félek hogy ez a babára is hatással van az már mellékes hogy én már nagyon kivagyok fáradva … vettem Tea-t amit használhatunk terheség alatt de sajnos nem használ.. Doki nem tudott ezen kívül mást ajánlani max psychológus-t aki tabikat adott volna amitől féltem a babám… szóval nem mentem
Valaki valamit tudna ajánlani?
Előre is köszönöm!
A pszichológus nem ad tablettákat - nincs hozzá jogosultsága (csak a pszichiáter adna) - , viszont segítene megérteni a mögöttes okokat.
Valamitől félsz. Mitől? Szüléstől? Attól, hogy jó anya leszel-e? Egzisztenciális szorongás?
Ha ezeket nem tudod magadban rendezni, minden más csak felületi problémamegoldás.
Annyira gyenge az immunrendszerem hogy mióta teherbe estem minden fajta betegség kijött rajtam jelenleg le van bénulva a fél arcom (arc ideg zsálya bénulás már 1x volt ilyenem 18 évesen de most újra megtörtént 26 évesen) holnap megyek fog orvoshoz a bölcsesség fogam olyan állapotba van hogy több mint valószínű hogy ki húzzák ezzel az a probléma hogy rá van nőve az álkapcsomra nagyon féltem a babám ettől az egésztől is … minden kép aggódom a szülésen is hogy jó anya e leszek vajon de ez minden nő fejében megfordul nem?
Az agyam tény és való hogy nem áll le mindig pörög de mindenen nem csak az anyaságon
Hál istenek babával minden rendben van a doki szerint csak én vagyok nagyon gyenge sajnos és egyre fáradtabb vagyok
Az én dokim azt mondta hogy az alvás zavara tabit adna a masik doki hogy tudjak aludni a 2. Trimeszter végéig mert a 3. Ba az már nem szabad …
Annyi minden történik velem hogy persze hogy aggódom
Minden álmom 1 baba volt és most meg nem élhetem meg a napokat boldogan hanem betegségekkel szenvedek és alig mehetek ki a házból csak ha dokikhoz megyek mert hideg nem érheti az arcom ..
tartom magam de már nagyon elvagyok fáradva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!