Méhen kivüli terhes vagyok meg àllapotta a doki kb. Most lehetek 3honapos az embrio nem növekszik semmit de nagyon fàj jobb oldalt a hasam menszesz szerü görcsök derékfàjdalom lehet valami baj??? Holnap reggelig??
Figyelt kérdés
Holnapra van idöpontom dokihoznov. 10. 13:17
2/14 anonim válasza:
Ez nekem nem kerek. Nem lehet, hogy valamit félreértettél?
Az embriót ha látják, hogy nem növekszik, az a méhben kell legyen.
Ha meg nem ott látják, akkor senki se várja, hogy nőjön, de nem is engednek haza vele.
3/14 anonim válasza:
3 hónapos méhen kívüli terhesség?
Vagy nagyon félrertetted, vagy nagyon gyenge a kamukérdésed.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu àplisban lehetett.a terhessèg szep.megjött pozi tszel mentem méhen kivüli gyanus voltam. Most novemberben ugyan akora mint szeptemberben volt a jobb oldali petevezetékben 1mm rel sem nöt sem csökkent volna augusztus ota 4xer menstruàltam és nem ürült ki körülötte körkörös vascularisatio làthato csütörtökön volt hcg vérvétel de még nem tudok azota sem semmit szurkàl a jobb oldalt és olyan görcsös alhasi fàjdolom mintha mensi jönne
nov. 10. 14:42
5/14 anonim válasza:
Hú. Az szép. Melyik város kórháza ez? Hogy oda ne menjek?
6/14 A kérdező kommentje:
Debrecen
nov. 10. 14:52
8/14 A kérdező kommentje:
De belsö vérzés az nagyon fàjdalmas?? Vagy honnan tudhatom hogy az van?
nov. 10. 14:59
9/14 anonim válasza:
Ha fokozódik a panasz irány a kórház!!! Nincs holnap....
10/14 anonim válasza:
Azonnal kórház! Nem csak a belső vérzés a gond, hanem csoda, ha a petevezetéket meg tudják menteni. Egy petevezetékkel sokkal nehezebb lesz majd teherbeesni, miért nem küldött azóta műtőbe az orvosod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!