Méhen kivüli terhes vagyok meg àllapotta a doki kb. Most lehetek 3honapos az embrio nem növekszik semmit de nagyon fàj jobb oldalt a hasam menszesz szerü görcsök derékfàjdalom lehet valami baj??? Holnap reggelig??
Sajnálom kérdező, készülj lelkileg a műtétre, mert akkor ez sajnos semmiképpen sem jó, akár nem fejlődik, akár méhen kívüli.
Tényleg nagyon sajnálom, pokoli lehet a bizonytalanság.
Szia kérdező.
Enis Debrecenbe voltam méhen kívüli terhességgel, én nemis tudtam róla. 2honapig tartó vérzéssel voltam dokinál aki ki írta a norculut gyógyszert, kérésére előtte csináltam egy terhességi tesztet. Ki derült hogy terhes vagyok. Nagyon meglepett mert évek óta szeretnénk babát. Féltem nyilván hogy ha terhes vagyok miért verzek 2 hónapja és persze tudtam hogy valami nincs rendben. Mi az nap este be is mentünk a sürgősségi nőgyógyászhoz ahol több percnyi vizsgálat után ki derült hogy igenis méhen kívüli. Bent is tartottak 1 hétig és szerencsére magától fel szívódott. De lelkileg össze tört és mai napig gondolok rá hogy milett volna ha. Ki tartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!