Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhen kivüli terhes vagyok...

Méhen kivüli terhes vagyok meg àllapotta a doki kb. Most lehetek 3honapos az embrio nem növekszik semmit de nagyon fàj jobb oldalt a hasam menszesz szerü görcsök derékfàjdalom lehet valami baj??? Holnap reggelig??

Figyelt kérdés
Holnapra van idöpontom dokihoz

nov. 10. 13:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Holnap hcg vérvétel megint utànna ujra ultrahang nem tudjàk el dönteni mi az 2orvos szerint méhen kivüli a 3dik azt mondta hogy lehet nem az tovàbbi vizsgàlatok szükségesek
nov. 11. 17:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező, készülj lelkileg a műtétre, mert akkor ez sajnos semmiképpen sem jó, akár nem fejlődik, akár méhen kívüli.

Tényleg nagyon sajnálom, pokoli lehet a bizonytalanság.

nov. 11. 17:51
 13/14 anonim válasza:

Szia kérdező.

Enis Debrecenbe voltam méhen kívüli terhességgel, én nemis tudtam róla. 2honapig tartó vérzéssel voltam dokinál aki ki írta a norculut gyógyszert, kérésére előtte csináltam egy terhességi tesztet. Ki derült hogy terhes vagyok. Nagyon meglepett mert évek óta szeretnénk babát. Féltem nyilván hogy ha terhes vagyok miért verzek 2 hónapja és persze tudtam hogy valami nincs rendben. Mi az nap este be is mentünk a sürgősségi nőgyógyászhoz ahol több percnyi vizsgálat után ki derült hogy igenis méhen kívüli. Bent is tartottak 1 hétig és szerencsére magától fel szívódott. De lelkileg össze tört és mai napig gondolok rá hogy milett volna ha. Ki tartást neked!

nov. 30. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Istenem...nagyon sajnállak!
nov. 30. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!