Két hónapja nem jött meg, minden teszt negatív. Mégis terhes lennék ?
Figyelt kérdés
Utolsó vérzésem Szeptember 4-én volt, majd nem jött meg októberben és most sem. Voltam orvosnál, aki elküldött egy sima vizelet vizsgálatra, ami negatív lett. Itthon legalább 1000 tesztet csináltam, mind negatív, mégsem jön meg. Jövő héten megyek orvoshoz vissza, de már nagyon ideges vagyok, mert nem szeretnék babát. Utoljára Augusztus 8-án voltam együtt férfival, de utána mint írtam megjött de azóta sem. :( ha akkor estem teherbe az már több mint 12 hét.... Volt valaki hasonlóképp ?nov. 2. 17:09
1/22 anonim válasza:
Amikor bejöttél a Rendelőbe, akkor nem láttuk az életkorodat meg egyéb biológiai jellemzőidet, így diagnózist sem tudunk felállítani.
2/22 anonim válasza:
Cseppet sem valószínű, hogy terhes vagy. Annak más tünete is lenne: reggeli hányinger, mellfeszülés (az mensi előtt is van ugyan), de a hasadon is látszana már. Lehet, hogy pont a stresszelés miatt nem jön meg. Nyugi, nemcsak terhesség miatt maradhat ki, majd az orvos megmondja mi az oka. Volt más is így, itt a gyakorin olvastam hasonlót.
3/22 anonim válasza:
2!
Egyszer nem volt hányingerem a 9.5 hónap alatt! Nem törvényszerű, hogy van.
4/22 anonim válasza:
Tudom, nekem sem volt hányingerem, de általában szokott lenni.
5/22 A kérdező kommentje:
De vajon létezik, hogy a laborban végzett vizelet vizsgálat sem és az itthon elvégzett tesztek sem mutatnák ki a terhességet ?
Az első kisfiamnál kimutatta a leggyengébb teszt is.
nov. 2. 17:51
6/22 anonim válasza:
A laborban is pont ugyanolyan teszttel végzik a vizsgálatot, mint amilyennel te otthon tesztelsz. Vérvizsgalat kellene
7/22 anonim válasza:
Ha azóta nem lettél komoly vesebeteg,akkor nem lehetséges.
8/22 qborka válasza:
3 éven keresztül PCOs miatt nem menstruáltam.
9/22 anonim válasza:
Szerintem inkább higgy a teszteknek, mint az aggodalmadnak.
10/22 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz nem mentél el, miután már legalább 6 hetet késik???
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!