Két hónapja nem jött meg, minden teszt negatív. Mégis terhes lennék ?
Természetesen voltam orvosnál.. ezt le is írtam, akkor küldött laborba is.. Azt mondta, ha még két hétig nem jön meg menjek vissza.. És most kellett volna megjönnie tegnap, de semmi.. ma se.. így gondolom megint kimarad. Kedden tudok csak orvoshoz menni sajnos ismét.. Uh-t is akart csinálni de mint kiderült azon a héten nem rendelt az ultrahang diagnosztika.
PMS tüneteim mind megvannak... De ugye a terhességi tünetek is lehetnek hasonlóak..
Alhasi görcsök, feszülő mellek, pattanások, magasabb étvágy... De sehol semmi..
Nem. :(
Azt mondta, ha megnéz azzal nem derül ki semmi, csak Uh tudna biztosat mondani. De már idegbajt kapok. :(
De igen, hirtelen fogytam le még a múlt hónapban, nagyon sok stressz ért a kisfiammal voltak nehéz időszakok. Azóta viszont minden rendbe jött. Már kicsit vissza is híztam, mert eszek sokat, meg nasizok is. :) Ha ez lenne az oka nem csak egy hónap maradt volna ki ? Mert ez már a második :(
Most meg ilyen kívánós vagyok, mint mindig mikor megjön, de terhesen is ugyan ez volt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!