Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hónapja nem jött meg,...

Két hónapja nem jött meg, minden teszt negatív. Mégis terhes lennék ?

Figyelt kérdés
Utolsó vérzésem Szeptember 4-én volt, majd nem jött meg októberben és most sem. Voltam orvosnál, aki elküldött egy sima vizelet vizsgálatra, ami negatív lett. Itthon legalább 1000 tesztet csináltam, mind negatív, mégsem jön meg. Jövő héten megyek orvoshoz vissza, de már nagyon ideges vagyok, mert nem szeretnék babát. Utoljára Augusztus 8-án voltam együtt férfival, de utána mint írtam megjött de azóta sem. :( ha akkor estem teherbe az már több mint 12 hét.... Volt valaki hasonlóképp ?
nov. 2. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Volt orvosnál, de azt nem írta, hogy manuálisan megvizsgálta-e, vagy csak vizeletvizsgálat volt.
nov. 2. 18:18
 12/22 A kérdező kommentje:

Természetesen voltam orvosnál.. ezt le is írtam, akkor küldött laborba is.. Azt mondta, ha még két hétig nem jön meg menjek vissza.. És most kellett volna megjönnie tegnap, de semmi.. ma se.. így gondolom megint kimarad. Kedden tudok csak orvoshoz menni sajnos ismét.. Uh-t is akart csinálni de mint kiderült azon a héten nem rendelt az ultrahang diagnosztika.

PMS tüneteim mind megvannak... De ugye a terhességi tünetek is lehetnek hasonlóak..

Alhasi görcsök, feszülő mellek, pattanások, magasabb étvágy... De sehol semmi..

nov. 2. 18:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Manuálisan megvizsgált az orvos?
nov. 2. 18:22
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem. :(

Azt mondta, ha megnéz azzal nem derül ki semmi, csak Uh tudna biztosat mondani. De már idegbajt kapok. :(

nov. 2. 18:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hol szerezte a diplomáját? Mindegy, a tesztben megbízhatsz, főleg, ha többet is csináltál.
nov. 2. 18:29
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem terhesseg. Ket honap eltelt, mai tesztek jok, tobb teszt nem tevedhet.
nov. 2. 18:29
 17/22 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg nem tévednek a tesztek. Tényleg rengeteget megcsináltam. :/
nov. 2. 18:39
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha terhesség lenne azt már kimutatta volna bármelyik teszt nyugi. Nem fogytál esetleg hirtelen sokat? Vagy esetleg sok stressz?
nov. 2. 19:15
 19/22 A kérdező kommentje:

De igen, hirtelen fogytam le még a múlt hónapban, nagyon sok stressz ért a kisfiammal voltak nehéz időszakok. Azóta viszont minden rendbe jött. Már kicsit vissza is híztam, mert eszek sokat, meg nasizok is. :) Ha ez lenne az oka nem csak egy hónap maradt volna ki ? Mert ez már a második :(

Most meg ilyen kívánós vagyok, mint mindig mikor megjön, de terhesen is ugyan ez volt. :/

nov. 2. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Állítólag vannak olyanok, akiknél a hcg nem választódik ki a vizeletbe, csak vérképből mutatható ki, de ez nagyon ritka. Ha nálad így lenne akkor az első terhességet sem mutatta volna ki egy teszt sem. Igazad van abban, hogy akkor lehet csak 1 hónap maradt volna ki. Ha mész nőgyógyászhoz, és csinál ultrahangot remélhetőleg kiderül, hogy semmi baj nincs.
nov. 2. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!