Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két hónapja nem jött meg,...

Két hónapja nem jött meg, minden teszt negatív. Mégis terhes lennék ?

Figyelt kérdés
Utolsó vérzésem Szeptember 4-én volt, majd nem jött meg októberben és most sem. Voltam orvosnál, aki elküldött egy sima vizelet vizsgálatra, ami negatív lett. Itthon legalább 1000 tesztet csináltam, mind negatív, mégsem jön meg. Jövő héten megyek orvoshoz vissza, de már nagyon ideges vagyok, mert nem szeretnék babát. Utoljára Augusztus 8-án voltam együtt férfival, de utána mint írtam megjött de azóta sem. :( ha akkor estem teherbe az már több mint 12 hét.... Volt valaki hasonlóképp ?
nov. 2. 17:09
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Sajnos teljesen egyedül maradtam a kisfiammal és nem jönne most jól egy kicsi. Magunkat is alig bírom eltartani és anyukámnál lakunk, aki azt mondta, hogy ha terhes vagyok akkor mehetek innen is. Így rettegek...

Köszönöm a segítséget. ☺️ Még pár nap tiszta ideg és kiderül mi lesz.

nov. 2. 20:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Írd majd meg feltétlen, hogy mit mondott az orvos!
nov. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!