Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27/28 napos ciklusnál 10. nap...

27/28 napos ciklusnál 10. nap körüli ovuláció létezne?

Figyelt kérdés
Pontosak a ciklusaim, mindig időben megjön. Gondoltam, ebben a hónapban megpróbálom kitapasztalni, biztosan középidőben van-e ovulációm. De szerintem korábban. 8. ciklusnapon vagyok, és ma reggel volt kevés "tojásfehérje" jellegű nyákom. Nálam ez kb. még másnap tapasztalható reggel, utána már nem. És ugyan van aki szerint ez az ovut 1 héttel is megelőzheti, de tudtommal csak pár nappal ovuláció előtt van. Ha netán korábban van ovulációm (és mondjuk minden hónapban), az baj?
dec. 1. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nyák pl ovu elött 1 héttel van.

Tesómnak ovu után 2 nappal.

Cssk erre ne adj.

dec. 1. 08:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem átlagosan 6-7nappal hamarabb jelentkezik a nyák. LH tesztet használtam mindig, ezért ez biztos.

Ez tényleg mindenkinél más, erre önmagában nem lehet adni.

A luteális szakasz 12-16 nap lehet. Ez egyénenként állandó, maximum 1 nap eltérés lehet.

Pl akinek 13 napos annak néha lehet 12 vagy 14, de 15-16soha nem lesz.

28 napos ciklus esetén az ovu lehet 12-16.ciklusnapon. 27 napos ciklusnál 11-15.ciklusnapon.

Ha pár ciklusban használsz lh tesztet, akkor szinte pontosan betudod lőni, neked mikorra esik az ovu, hány napos a luteális szakasz, jellemzően mikor jelentkezik a nyákod és meddig tart.

dec. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!