Van koztetek,akinek a 28.napon volt ovulációja? Lent kifejtem
Van koztetek,akinek a 28.napon volt ovulációja?
Tegnap és ma nagyon nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom van. Mindenesetre terhességi tesztet csináltam,negatív. Így én egy jo kesoi ovura gyanakszom.
Ebben a hónapban Virag Natura Pcos teát ittam,de tobbet nem fogom az biztos,mert 1x se volt pozi az LH tesztem sem,es gyanus,hogy emiatt,mert kitolta a pé-t.
Van így attól még esély hogy összejön a baba?
Kovetkezo ciklustól clostil-os hónap,de annyira orulnék,ha most jott volna ossze🥺😓
Igen, tudom,hogy magam alatt vágtam a fát,de legalabb beismertem,meg fel is ismertem,már a kiütéseknél,hogy ez nem oké. És nem ittam hónapokig.
Neked azóta sikerult a baba más úton?
6 és 11-es vagyok.
Igen az első baba sikerült 3 hónappal a doki után ahogy a kezelést elkezdtük.
Azóta 7 éves nagyfiú és most úton van a hugica. Rá is sokat vártunk, de most munka és gyerek mellett nem is tudtunk minden ciklusban jókor együtt lenni. Sajnos év elején még egy vetélésem is volt. Most 22 hetes vagyok, bízunk a legjobbakban. Most nem csináltam semmi extrát, csak lh tesztet használtam. Pajzsmirigyre meg magas vérnyomásra szedtem csak gyógyszert. Jelenleg minden eredményem szuper.
Az lh teszt haszno, ha már otthon próbálsz tenni valamit, ha nagyon nem jön a baba akkor pedig doki :) sokszor tényleg csak egyszerűen kezelhető akadály áll fenn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!