Van koztetek,akinek a 28.napon volt ovulációja? Lent kifejtem
Van koztetek,akinek a 28.napon volt ovulációja?
Tegnap és ma nagyon nagy mennyiségű tojásfehérjés nyákom van. Mindenesetre terhességi tesztet csináltam,negatív. Így én egy jo kesoi ovura gyanakszom.
Ebben a hónapban Virag Natura Pcos teát ittam,de tobbet nem fogom az biztos,mert 1x se volt pozi az LH tesztem sem,es gyanus,hogy emiatt,mert kitolta a pé-t.
Van így attól még esély hogy összejön a baba?
Kovetkezo ciklustól clostil-os hónap,de annyira orulnék,ha most jott volna ossze🥺😓
Csinálj egy ovu tesztet.
Nekem alapból 20-21. napon szokott ovu lenni, amikor terhes lettem 30. napon volt.
Volt itthon 30 darab,és mindet ellöttem ebben a ciklusban, 3 napja fogyott el... volt nap,mikor 3x is csinaltam,mert erősodott,de nem csíptem el soha 1x sem a 30 db-bal. :/
Igy mára már nincsen itthon
Pontosan milyen érzékenységű ovulációs tesztet használsz? Érdemes a 20-as erősségűvel kezdeni, az jó a többségnek. Aztán lehet módosítani, attól függően, hogy sosem pozitív vagy éppen hogy túl sokáig, napokig, 1 hétig pozitív.
PCOS teát konkrétan igazolt PCOS miatt iszod?
Sajnos PCOS mellett nehéz belőni az ovulációt, önmagában az ovulációs LH teszt, meg a nyák figyelés nem elegendő. Hőmérőzéssel tudnád magadnak megfigyelni, hogy megtörtént-e az ovuláció, a tüszőrepedés, azt mutatja a hőgörbe.
David, 20as :/
De nem lett azonosan erős 1 tesztem se.
A pcos teát babatervezes miatt ittam mert sokan isszák nem pcos-es állapotban,és 1 hónap tea meghozta a babát. Nekem csuszást hozott. Meg kiütéseim is lettek tőle,amik pár napja hogy nem iszok már elmultak a testemről.
Nem szabad ezeket a csodateákat inni csak úgy.
Annó én is ezt csináltam....palástfű cickafark..majd később barátcserje... minden szirszart kipróbáltam, de csak hazavágták a stabil ciklusom...
Nekünk ez a otthoni próbálgatás 7 évbe került. Ahogy elmentem dokihoz és minden gond kiderült 3 hónap múlva jött a baba.
Nem vagyok egy dokihoz rohangálós típus..sőt....de gyerekvállalásnál muszáj.
Csak az idő megy és hazavágják a hormonokat ezek a gyógynövényes cuccok. Aztán ismét hónapok mire helyreállnak a dolgok. Nem éri meg vacakolni. Ha nem jön a baba irány a doki, egy cikluskövetés 2 vérvétel, pajzsmirigyet és IR-t is nézni kell. Ebből egy ciklus alatt kiderül a sikertelenség oka, legalábbis a leggyakoribbak.
Aztán, ha kell kap az ember gyógyszert és pikk pakk lesz baba is jobb esetben.
Mindenkinek szíve joga, mit próbál ki, de én ilyenkor mindig megírom, hogy lehet évekig is próbálkozni, de egy doki hamarabb meghozza a sikert. Én ezt tapasztaltam és 7 év várakozás egy vetéléssel azért bőven elég teher volt, hogy tudjam, nem szabad várni.
Sok sikert neketek, és ha úgy van, inkább keress fel orvost, minthogy még bekavarj a ciklusodba. Minden ilyen dolog csak elodázza a sikert.
A gyógynövények használnak, de vizsgálat nélkül többet árt a rossz választás, mint használ.
Random elkezdtél pcos teát inni, mert az interneten azt írták?
Ha azt írnák, hogy szex után szaladgálj pucéran a főutcán, azt is megtennéd?
Ez egy betegségre való tea. Ha te nem vagy ilyen beteg, többet ártasz, mint használ... Itt a példa.
Egyébként csak a tojásfehérjés nyák semmit nem jelent. Nekem pl olyankor is van, amikor tuti nincs és nem is lesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!