Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 14 napon vagyok,...

Enikooo95 kérdése:

Ovuláció után 14 napon vagyok, nem várt előtt 3 nappal. Csináltam 10-es érzékenységű David tesztet 3 drb. és mindegyiken nagyon halvány a csík, inkább szürkés. Elysium 10 teszten nem látszik semmi.Szerintetek?

Figyelt kérdés
David terhességi teszt

nov. 23. 10:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Késik 3 napja és a tesztek negatívak,többet is csináltam több fajtát. Nagyon tanácstalan vagyok. Vannak terhességi tüneteim de már magamnak sem hiszek, félek hogy csak be beszélem magamnak 😄.

Lehet, hogy későre volt az ovulációm és azért negatívak a tesztek? Olvastam olyat is akinek 1 hét késés után lett csak pozitív tesztje.

Szerintetek?

nov. 28. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Szia ,hát ehhez nem értek,úgy gondolom ameddig nem jön meg van remény,elképzelhető hogy nem kozepidőben fogant , vagy sokáig "vándorolt" nem tudom nekem ez a harmadik terhességem (5+4 meg nem voltam dokinál szóval remélem jovoheten ha megyek látjuk a szivhangot és a babucit) ,első kislányommal nem is teszteltem,masodik kislányommal menszi előtt 1-2 nappal halvány pozitív ,most úgyszintén de nekem tuti mind kozepidos mert ha azon kívül voltunk együtt sose lettem terhes,én úgy gondolom ,az is lehet hogy plusz peteeresed volt vagy tolódott , ilyenkor +3-4 nap is sokat számít a hcg termelésben mert ha csak 1-2 nappal közép idő után fogant akkor annyival később agyazodik be és annyival később kimutatható a hcg

Nem tudom mikkel teszteltél de esetleg próbáld a predit

nov. 28. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok

A rosszabbik eset , hogy a halvány teszt után negatív , még az lehet hogy kémiai terhesség nem kívánom hogy így legyen,de előfordul hogy elindul valami de nem tud megtapadni rendesen és pár nap késés után megjön sajnos

De ismétlem ameddig nem jön meg bármi lehet

nov. 28. 14:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Igen lehet, hogy a ciklusom 18 - dik napján fogant. Volt már ovulációm a ciklus 12 napján is. Van egy kisfiam ő pregnyl injekció segítségével fogant ő is a ciklus 18 napján. Nagyon reménykedek hátha... Clearblue, David ( ő nagyon halvány volt még a nem várt előtt), Elysium ezekkel teszteltem.
nov. 28. 14:06
 15/21 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked ,de azért írtam oda a rosszabbik verziót is mert nem akarok senkit alltatni , mert sokan olyanok ,hogy "juj ez pozi 9honap múlva már a kezedben lesz stb"

Még pozi teszt után se biztos semmi én is sik ideg vagyok jovohet szerdáig ameddig nem megyek orvoshoz,mert akkor tudom még minden rendben lesz e , addig nem is merem magam bele élni , annyit tudok még tanácsolni ,hogy ha továbbra se jön meg mondjuk jovohèt közepére se keress fel egy dokit akkor már látja a dolgokat nagyjából :))) vagyis ha van ott valami egész jól látja ,ha későbbi fogantatás akkor is látná már megvastagodast felritkulast petezsakot , én csak azér varok ennyit mert a szivhangot is szeretném már egyúttal

De az első kettőnél én is mentem korán és támpontot már tud adni azt pl biztosra meg tudja mondani ha nem vagy esetleg az

nov. 28. 14:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. Persze én is próbálom nem bele élni magam annyira. Volt egy veszítésem februárban akkor én is vártam hogy legyen szívhang és utána menjek dokihoz de bánom már. Lehet ha akkor megyek amikor pozi lett a teszt meg maradt volna a baba... Ki tudja..
nov. 28. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező történt valami azóta??
dec. 7. 16:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos végül 4 nap késéssel meg jött. Most ismét várom a csodát hátha megtörténik
dec. 20. 14:30
 19/21 Syska ***** válasza:

Szia!

Nekem november 25.-én jött meg. Én is várom a csodát erre a hónapra hátha.

Te hogy vagy azóta?

dec. 21. 23:58
 20/21 A kérdező kommentje:
A tegnap és a tegnap előtt teszteltem két halvány pozitívat de nagyon halvanyak, szedem a duphastont és az elevit 1-et.Remélem erősödik a csík
dec. 24. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!