Ovuláció után 14 napon vagyok, nem várt előtt 3 nappal. Csináltam 10-es érzékenységű David tesztet 3 drb. és mindegyiken nagyon halvány a csík, inkább szürkés. Elysium 10 teszten nem látszik semmi.Szerintetek?
Késik 3 napja és a tesztek negatívak,többet is csináltam több fajtát. Nagyon tanácstalan vagyok. Vannak terhességi tüneteim de már magamnak sem hiszek, félek hogy csak be beszélem magamnak 😄.
Lehet, hogy későre volt az ovulációm és azért negatívak a tesztek? Olvastam olyat is akinek 1 hét késés után lett csak pozitív tesztje.
Szerintetek?
Szia ,hát ehhez nem értek,úgy gondolom ameddig nem jön meg van remény,elképzelhető hogy nem kozepidőben fogant , vagy sokáig "vándorolt" nem tudom nekem ez a harmadik terhességem (5+4 meg nem voltam dokinál szóval remélem jovoheten ha megyek látjuk a szivhangot és a babucit) ,első kislányommal nem is teszteltem,masodik kislányommal menszi előtt 1-2 nappal halvány pozitív ,most úgyszintén de nekem tuti mind kozepidos mert ha azon kívül voltunk együtt sose lettem terhes,én úgy gondolom ,az is lehet hogy plusz peteeresed volt vagy tolódott , ilyenkor +3-4 nap is sokat számít a hcg termelésben mert ha csak 1-2 nappal közép idő után fogant akkor annyival később agyazodik be és annyival később kimutatható a hcg
Nem tudom mikkel teszteltél de esetleg próbáld a predit
Előző válaszoló vagyok
A rosszabbik eset , hogy a halvány teszt után negatív , még az lehet hogy kémiai terhesség nem kívánom hogy így legyen,de előfordul hogy elindul valami de nem tud megtapadni rendesen és pár nap késés után megjön sajnos
De ismétlem ameddig nem jön meg bármi lehet
Drukkolok neked ,de azért írtam oda a rosszabbik verziót is mert nem akarok senkit alltatni , mert sokan olyanok ,hogy "juj ez pozi 9honap múlva már a kezedben lesz stb"
Még pozi teszt után se biztos semmi én is sik ideg vagyok jovohet szerdáig ameddig nem megyek orvoshoz,mert akkor tudom még minden rendben lesz e , addig nem is merem magam bele élni , annyit tudok még tanácsolni ,hogy ha továbbra se jön meg mondjuk jovohèt közepére se keress fel egy dokit akkor már látja a dolgokat nagyjából :))) vagyis ha van ott valami egész jól látja ,ha későbbi fogantatás akkor is látná már megvastagodast felritkulast petezsakot , én csak azér varok ennyit mert a szivhangot is szeretném már egyúttal
De az első kettőnél én is mentem korán és támpontot már tud adni azt pl biztosra meg tudja mondani ha nem vagy esetleg az
Szia!
Nekem november 25.-én jött meg. Én is várom a csodát erre a hónapra hátha.
Te hogy vagy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!