Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után 14 napon vagyok,...

Enikooo95 kérdése:

Ovuláció után 14 napon vagyok, nem várt előtt 3 nappal. Csináltam 10-es érzékenységű David tesztet 3 drb. és mindegyiken nagyon halvány a csík, inkább szürkés. Elysium 10 teszten nem látszik semmi.Szerintetek?

Figyelt kérdés
David terhességi teszt

nov. 23. 10:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a David teszt mindig sokkal halványabban mutatta,mint a többi. Az Elysium tesztet sajnos nem ismerem. Viszont ha szürke a csík,akkor az valószínű száradási.
nov. 23. 10:19
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztos a dpo az ovu napja akkor azért már valamit kéne mutatnia egyértelműen 14 dpo-n nekem délután a huszas teszt is két csíkos lett igaz halvány de egyértelmű.
nov. 23. 10:26
 3/21 A kérdező kommentje:
Tesztelés után kb.3 perccel lesz mindig halvány csík , amikor meg szárad már alig látszik ebből gondoltam hogy nem száradási csik. Lehet hogy pár nappal később volt az ovulacio? reménykedek még...
nov. 23. 11:14
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a teszteket nem ismerem, én csak a predictor early-vel teszteltem de az nekem kimutatta a nem várt előtt 5 nappal. esetleg 1-2 nap múlva próbálj meg tesztelni.
nov. 23. 11:43
 5/21 A kérdező kommentje:

Csatoltam képet is

[link]

[link]

nov. 23. 15:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Valamit látok, de ilyen halvány csíknál, főleg telefonon, nem látszik a színe.

A Dávid tesztet nem ismerem (mondjuk itt a gyakorin annyi rossz tapasztalatot olvasok róla, hogy nem is fogom szerintem 🙃), de 14 nap után egy rendes 10-es tesztről leugrana a csík, és egy 25-ösön is látható lenne szerintem.

Egyébként honnan gondolod, hogy 14 nappal vagy ovu után? 17 napos a luteálisod? Az nekem gyanúsan hosszú...

nov. 23. 16:07
 7/21 A kérdező kommentje:
Ovulációs tesztet csináltam abból gondoltam, hogy a ciklus 14 dik napján volt az ovulacióm
nov. 23. 17:03
 8/21 A kérdező kommentje:
Vagyis e hónap 10- kén :)
nov. 23. 17:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan mikor volt pozitív az ovulációs teszted?

Mert onnantól 24-36 óra a tüszőrepedés, maga az ovuláció.

Ha például a 14. ciklusnapon volt pozitív az ovulációs teszt, akkor valószínűleg a 15. ciklusnapon volt ovulációd (ritkább esetben a 16. ciklusnap reggelén), azaz a DPO napok a 17. ciklusnapon indulnak.

Ebben az esetben a 26-28. ciklusnapon egy 10-es terhességi teszt már mutathatja a terhességet, azaz 10-12 DPO-n.

Ez most egy példa volt, saját magadra te tudod kiszámolni 😊

nov. 23. 20:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező mi lett végül ? :))
nov. 26. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!