Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17 hónap korkülönbség nagyon...

17 hónap korkülönbség nagyon kevés babára és anyára nèzve?

Figyelt kérdés

Most jött meg először a menszeszem, amire már rég vártunk, mert azt hittem csak akkor jön meg, ha már nem fogok szoptatni egyáltalán. Párommal elhatároztuk milyen jó lenne a kiskorkülönbség és hogy igazából a meglévő babánkra is vártunk 5 hónapot.

Azonban nagyon megbántam!! mivel kialakult csak a terhesség alatt betegségem, ami azóta el is múlt, de miatta a babám 35. hétre született és eléggé megviselt a betegség is akkortájt, azóta természetesen az emlék megszépült és már nem is emlékszem vissza.

Nem biztos, hogy összejött, viszont rettentően bűntudatom van. Félek, hogy ezzel mégjobban növelem a koraszülés kockázatàt, illetve félek, hogy rám nézve is veszélyes lehet a kis korkülönbség.

Utólag azt gondolom meg kellett volna várni az 1 éves korát.

Nem mellesleg pont augusztusban születne, ha időben születne amikor 2 lagziba is hivatalosak vagyunk!! De mi ennyire nem gondolkodtunk előre.

Felelőtlennek érzem magam, hogy nem gondoltam àt több szempontból. Megijeszt, amit a neten lehet olvasni, hogy mennyire fontos lenne, hogy legalább 1 évnél idősebb legyen a babánk.

Szeretettel fogadok bármilyen választ. Elvetetni biztosan nem fogom, ha összejött, csak nagyon félek.

December 2.-án kellene tesztelnem, ha nem jön meg addig.

nov. 21. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azert segitseg nelkul is el lehet birni 2 kicsivel 🙂 nekem 4 gyerekem van . Sajnos az apuka nem segit nekem semmiben . Ő ilyen…. De nem is ez a lényeg.

Első kettő között 18honap korkulonbseg van , utana jott 2 evre ra a harmadik majd 2 evre ra a negyedik. Neha-neha az elejen nehez volt veluk, foleg a masodik gyerekemmel de nem olyan kibirhatatlan . Persze valakit megvisel, de te tudod magadrol ,hogy birnad-e. 🙂

En birtam, meg birom pedig a masodik gyerkoc elegge problemas volt . Tobb emberes baba lett volna (ha segit a ferjem) , de maradt egy emberes 😃😃😃😃

Azota mar nagyobbak , igy mar meg konnyebb. 🙂

Ne aggodj rendben lesz minden ha megis ugy alakul, hogy osszejott a beeebi 🥰

nov. 24. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!