Miért hiszik azt, hogy a kamasz vagy felnőtt gyerekek után nem lehet gyerekük és nem védekeznek, aminek nem tervezett terhesség az eredménye?
Nem tudom,de én akárhány kamaszok anyukaval találkozok az mind védekezik
Honnan szedted ezt,hogy nem védekeznek?
Várj kitalálom,olvastad valahol.
Mert sok a tudatlan. 🤷♀️
Nem ismerik a női ciklust, fogalmuk sincs a peteérésről, fogalmuk nincs arról, hogya menstruáció a meg nem termékenyült petesejt távozása.
Ezért is esnek sokan teherbe szülés után, mert azt hiszik, hogy menstruáció nélkül nem lehetnek terhesek. Azt nem tudják, hogy az első peteérés megelőzi a menstruációt.
40-es nőknél már előfordulhat menopauza, kimarad a menzesz, de amígy van petesejt, teherbe is eshet.
Nincs kanaszom, mégis negyven felett vagyok és nem védekezek. Miért? Mert már beütött a menopauza.
Tudod, utána már nem kell. Legalábbis terhesség miatt nem. Nyilván előtte védekeztem, miután elértük a kïvánt gyerekszámot.
De hadd tippeljek: sértődött kamasz vagy, akinek a szülei merészeltek még egy gyereket vállalni, hiába hitted őregnek őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!