43vagyok,van egy 18 éves gyermekem.Tavaly volt spontán vetélésem,nem tervezett terhesség ellenére örültem,ráébresztett h.szeretnék még babát.A párom viszont nem,1 éve vagyunk együtt.Neki nem jön az "érzés".Mit tennétek?Lehet utolsó esély volt?
Engedd el.. Mármint a gyermekvállalás gondolatát.
Élvezd a pároddal eltöltött éveket. A 18 éves gyermeked sikereit.
Tiszteletben kell tartani azt ,hogy a kedvesed nem szeretne babát. Ahogyan egy nőt ,úgy egy férfit sem szabad semmire sem rá erőltetni.
43 évesen èn személy szerint biztosan nem szülnèk már.
Nem volt elvárás.Ha 61 évesen kiskamasszal állok, akkor nem vagyok tökegyedül.Kedves lángelme.
Mennyi bunkó van
Mennyi bunkó van
Ja kaptál 4 választ (jó sok...) érdemben, nem bunkó stílusban (max az 5-ös de azt se mondanám bunkónak) erre persze mindenki bunkó csak neked van igazad?
Csak azért szülni, hogy ne legyél egyedül.. 🙄 Eszem megáll. Ez gáz.
43 évesen egy 18 éves fiatal "felnőttel" a hátad mögött nem gyereket vállalni kell, hanem új életcélokat keresni..
Sosem fogom megérteni azokat a nőket akik 40 felett szülnek.. Vagy akik minden új palinak potyogtatnának.
Párod reálisan látja a dolgot, és tök igaza van. Van egy kiskamasz gyermeke, aki most szintén nehéz időszakba lép. Gondolod hiányzik neki a sok éjszakázás, szaros pelenka?
A 18 éves gyerekednek meg aztán végképp nem fog kelleni egy kistestvér. Túl nagy a korkülönbség, ez már majdnem 2 generációnyi idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!