Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Àllandó èhsègèrzet,feszülö...

Àllandó èhsègèrzet,feszülö mellek,1 napja kèsik.2 tesztet csinàltam mindkettö negatív.Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
ma 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Nem valószínű, ha már késik és negatív a teszt. A feszülő mell nekem néha menstruáció előtt is jelentkezik, éhségérzet ugyanígy bármikor.
ma 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
November 6-àn,11 ès 12.-èn voltunk együtt többször is vèdekezès nèlkül.Lehetsèges hogy mèg túl korai,hogy kimutassa a teszt nem?
ma 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már késik, akkor valószínűleg a 11-12-i együttlét már ovu után volt, a 6-i óta pedig 12 nap telt el, azt már mutatnia kellene a tesztnek.

De ha a tüneteid terhességet jeleznének, akkor azokat a hcg okozná, tehát a teszt is pozitív lenne, így valószínűleg pms tünet lesz inkább, és nemsoká megjön.

Mindenesetre tesztelhetsz kétnaponta, mert ha csúszott az ovud, akkor még van egy pici esély, hogy csak később lesz pozitív.

ma 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha késik, akkor nem terhesség okozza a tüneteket.

Nekem ezek pl mind mensi elött is megvannak.

Ha késik, nincs olyan, hogy "túl korán".

Én elengedném

ma 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem korai a teszt, mivel már késik... a mai 10-es tesztek meg mindenkinek mutatják nem várt előtt.

Nem vagy terhes.

A mellfeszülés mensi előtt is szokásos tünet, nem csak terhesen. Viszont az éhség érzet 90%-ban mensi jel. A terhesség hatalmas többségében az első trimeszterben nincs étvágy csak kajaundor, émelygés és hányinger.

ma 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezek nem kifejezetten terhességi tünetek. Menstruáció előtt, közben és még akár ovulációs időszakban is lehetségesek.
ma 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!