Lehet, hogy terhes vagyok ?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Szeptemberben volt egy kémiai terhességem, ami után október 1.-én megjött a mensim. Október 15.-én volt ovulàcióm, ez tuti ( volt nagy átlátszó ragacsos folyásom). Azóta pedig nem jött meg a mensim. Mindig napra pontos,28 napos. 4 napja késik, 3 napja minden nap reggeli vizeletből negatív a teszt.( facelle 10-es) Tüneteim csak a hasam alja picit olyan mintha húzodna és néha az a bizonyos lassan megjön érzés. Volt már valaki így ? Lehet ez még terhesség ? Aggódok nem e a kémiai után maradt valami és nem tudott kitisztulni. Dokinál nem voltam még. Előre is köszi a válaszotok!tegnap 14:58
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor várható, hogy megfog jönni és most csak szimplán késik? Furcsa mert ilyen még soha nem fordult elő pedig már 31 éves vagyok. Esetleg a mult havi kémiai zavarhatta meg ?
tegnap 15:52
3/10 anonim válasza:
Nem valószínű hogy terhesség miatt késik.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :(
tegnap 17:56
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bezavarhatja e. Szeptemberben nekem is volt kémiai. Utána a kövi ciklus 27 napos lett. Általában 28-32 nap között jön meg, így meg is lepődtem, hogy ilyen korán jött meg, mert inkább késni szokott. Szerintem ha baba lenne már kimutatta volna a teszt, valószínű meg fog jönni. Ne idegeskedj, ha kémiai után rendesen véreztél, akkor elvileg mindennek ki kellett ürülnie.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Az élet már csak ilyen, feltettem a kérdést és most egy 10 perce úgy néz ki meg is jött. 😂
Megérezte, hogy megkérdeztem 😅
Remélem következő hónapban már pozitív lesz a teszt, mert nagyon szeretnénk már babázni. Neked is drukkolók, hogy összejöjjön, ha szeretnétek már ☺️
tegnap 20:51
7/10 anonim válasza:
Köszi, igen szeretnénk, ez már az 5. ciklusom ☺️ most már használok ovu tesztet is kíváncsiságból. Sok sikert nektek is 🥰
8/10 anonim válasza:
10es teszt már kimutatná...
A ragacsos folyás nem 100% sajnos, lehet hogy később volt az ovud... Én ovu-teszteltem is, és amikor a 100%os nő tojásfehérjés nyák volt, nem akkor volt ovum, hanem több, mint egy héttel utána, és a pozitív ovu teszt utáni 12.nap délután a 10es terhességi teszt nagyon halványan, de már pozitív volt. Úgyhogy, ha esetleg nálad is később volt ovu, akkor még van némi remény.
9/10 anonim válasza:
Még az lemaradt a végéről, hogy akkor van még remény, ha később volt ovud, és a tojásfehérjés nyák után nem hagytátok abba a próbálkozást a következő napokban...
10/10 anonim válasza:
Ha babát akartok, akkor a ciklus 10.napjától 2 naponta legyetek együtt, akkor tuti elkapjátok az ovu napját... De még akkor is csak kb. 30% a siker sajnos a fogantatásra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!