Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok ?

Lehet, hogy terhes vagyok ?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. Szeptemberben volt egy kémiai terhességem, ami után október 1.-én megjött a mensim. Október 15.-én volt ovulàcióm, ez tuti ( volt nagy átlátszó ragacsos folyásom). Azóta pedig nem jött meg a mensim. Mindig napra pontos,28 napos. 4 napja késik, 3 napja minden nap reggeli vizeletből negatív a teszt.( facelle 10-es) Tüneteim csak a hasam alja picit olyan mintha húzodna és néha az a bizonyos lassan megjön érzés. Volt már valaki így ? Lehet ez még terhesség ? Aggódok nem e a kémiai után maradt valami és nem tudott kitisztulni. Dokinál nem voltam még. Előre is köszi a válaszotok!

nov. 1. 14:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Még nincs nagy rutinom a baba projektben mert még csak ez volt a màsodik probálkozás, és naívan azt hittem, ha az első kémiai akkor “könnyen összejön” a baba meg persze azt is, hogy ha ilyen nyák van akkor biztos ovu is. Most sajnos mensizek, de legalább új remény és most nektek köszönhetően okosabban állok hozzá. Veszek ovu tesztet és biztosabbra megyek. Köszi mégegyszer a válaszokat és pozitív tesztet kívánok nektek is! ☺️
nov. 2. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!