Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam nőgyógyásznál...

Tegnap voltam nőgyógyásznál mert 17 napja késik azt mondta várjak három napot mert korai terheség a gyanuja lehetséges?

Figyelt kérdés
Csináltam tesztet is és azok is negatívak lettek párommal védekeztünk Szerdán megyek vissza meg elötte terhesègi Tesztet csinálok Semmi tünetem nincs nem volt görcsöm nem volt szúró érzésem eddig .Van tünete a korai terhesègnek vagy már a teszt is kimutata volna? Olyat vettem ami a nem kívánt terheséget meg a korai terheséget is kimutatja eddig is azokat hasznàltam

#teszt #Korai terheség
ma 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:

A havira sok minden hatással lehet. Stressztől a hormonok folyamatos ingadozásáig bármi.

Rendes tesztet majd csinálsz a használati útmutatónak megfelelően később is.

Felesleges totál pánikot keltened magadban mindaddig, amíg nincsen fix eredmény.

Ha nincs gyerek, akkor nincs.

Ha van, akkor nincs visszaút, ha benned van. Abortusz vagy bevállalás.

Nem, nem veszem félvállon, komoly dolgok ezek. Sőt nagyon haragszom a felelőtlen emberekre. Kivéve ha baleset történt.

Fáztál fel mostanában? Hangulatingadozás mennyire van jelen az életedben? Ugyanis hormonokhoz köze van.

Stresszes- a jelen életed?

No és hány éves vagy? Mert nem mindegy az se, hogy tiniként még nem állt be a dolog vagy pl korai változókorról van szó stb.

A dokid nem kérdezett ki? Mit írt a diagnózisodba? Nézted, megbeszélted? Egészségesnek látta a dolgokat lent?

ma 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Az milyen teszt, ami csak a nem kívánt terhességet mutatja ki?
ma 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

17 napos késésnél kimutatja bármelyik teszt, ha pontos a ciklusod.

Nekem volt olyan, hogy egyik hónapban 26 napra jött meg, aztán meg 40-re.Ha neked is hasonló, akkor érdemes endokrinolgógust felkeresni.

ma 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!