Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle 8.dpo este időn túl....

Facelle 8.dpo este időn túl. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Megnéznétek?

Elsőre szét is szedtem, csak egy nagyon halvány vonalat láttam, majd visszatettem a tartójába.

1 óra múlva ilyen lett:

[link]

Hcg nélkül lehet rajta ilyen rózsaszín csík?

ma 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem kérdés, egyértelmű pozitív :) Biztos a dpo? Mert a 8.-hoz képest szép erős.
ma 18:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Nov 9 és 10 volt pozitív az LH tesztem.

Nem baj, ha időn túli? 5 perc alatt csak vmi nagyon halvány volt rajta, 1 óra alatt lett ilyen. Mikor ki akartam dobni akkor vettem észre, hogy jajj, két csíkos 😅 meg is ijedtem 😅

ma 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Facelle idén belül full negatív időn túl erősebb pozi lett nekem és nem voltam terhes
ma 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudnám az előzményeket azt mondanám szép pozi.

De így h 8dpo esti és még időn túli is....

Nekem ez gyanúsúsan rossz teszt...

Nem élném bele magam.

Drukkolok h minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd

ma 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem is beszélve, hogy 6.dpo.... ha 10-én pozi volt az lh teszt, akkor 11-én van a nulladik nap és 12-én dpo1.

6.dpo, időn túl... értékelhetetlen.

VAGY már napokkal korábban is lett volna pozi lh teszted és korábban volt ovud.

Két nap múlva ismételj.

ma 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Vszeg 10-n lehetett az ovu (9-n is pozi volt az LH). Előző ciklusaimban is volt több napig pozi LH tesztem és mindig az első pozitív nap után lehetett az ovu, annak megfelelően jött meg. Szóval a 8 dpo elég valószínű
ma 18:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 3! Sajnálom :(

Remélem most nem téved.

Sokat ellőttem már belőle, voltak szellemcsíkos tesztek, de ilyen erős rózsaszín még nem… meg is lepődtem

ma 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Időn túli halvány pozitívnál nekem sajnos missed ab lett 😖

Én csinálnék másikat a helyedben 1-2 nap múlva, akkor már időben pozitív kellene legyen, ha terhes vagy

ma 20:23
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves 8! Sajnálom :(

Mindenképpen tesztelek 2 nap múlva, ez az eredmény most nagyon meglepett.

ma 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Már túltettem magam rajta, azóta van egy 5 évesem és épp tesót szeretnénk 🙃 reggel tesztelek
ma 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!